maras2574 1 055 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, azgan napisał(a): To źle Nie narzekam
aureumchaos 481 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, caleb59 napisał(a): Nic ten nowy profil Nvidii nie pomaga. Pokaż ukrytą zawartość Wlazłem na dachy w Racoon City, gdzie jest ostrzał z rakiet naprowadzanych i w momencie kiedy pierwsza z nich spada i wybucha jest taki stutter, że cała gra zwalnia do 10fps jak nie niżej. Powinno się rozstrzelać tych śmietników programistycznych z Capcom i Nvidia pod jedną i tą samą ścianą. Ja dziś w 2 runie tam gdzie Ty i też dziś widziałem 4fps ale tylko w 3 momentach i to w innych niż za 1 razem. Ciekawe co to jest. Bo potem już znow ok jest tylko ta miejscówka tak ma. 1
SylwesterI. 1 001 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Skończyłem, lizałem wszystkie zakamarki a na koniec gry pokazało 8h50min, wg steam 15h to moje pierwsze pełne spotkanie z RE, próbowałem kiedyś re 2 i 3, ale jakoś mnie odrzuciło, chyba przez sterowanie, jak to jest z re 4 i village, podobne bardziej do poprzednich części pod względem sterowania czy do requiem ? No i jak fabularnie?
azgan 1 277 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, SylwesterI. napisał(a): Skończyłem, lizałem wszystkie zakamarki a na koniec gry pokazało 8h50min, wg steam 15h to moje pierwsze pełne spotkanie z RE, próbowałem kiedyś re 2 i 3, ale jakoś mnie odrzuciło, chyba przez sterowanie, jak to jest z re 4 i village, podobne bardziej do poprzednich części pod względem sterowania czy do requiem ? No i jak fabularnie? U mnie podobnie 8h i 27min
userKAMIL 905 Opublikowano 59 minut temu Opublikowano 59 minut temu (edytowane) 26 minut temu, SylwesterI. napisał(a): jak to jest z re 4 i village, podobne bardziej do poprzednich części pod względem sterowania czy do requiem ? Jak grasz z pierwszej osoby to Village praktycznie 1:1. Fantastyczny klimat wampirów i wilkołaków w tamtejszej wiosce. Edytowane 58 minut temu przez userKAMIL 1
SylwesterI. 1 001 Opublikowano 38 minut temu Opublikowano 38 minut temu Załapałem film na RE to teraz w takim razie Village
userKAMIL 905 Opublikowano 33 minuty temu Opublikowano 33 minuty temu (edytowane) 6 minut temu, SylwesterI. napisał(a): Załapałem film na RE to teraz w takim razie Village Błąd! Zacznij od części wcześniej bo jest to mocno połączone fabularnie. Gameplayowo dalej to samo z pierwszej osoby... Edytowane 32 minuty temu przez userKAMIL
Necronom 482 Opublikowano 28 minut temu Opublikowano 28 minut temu E tam nie trzeba. Ja w 7 nie grałem i w Village bez problemu się odnalazłem. Jest tam pokaźne streszczenie wydarzeń z poprzednika.
caleb59 1 872 Opublikowano 16 minut temu Opublikowano 16 minut temu Nie no, coś z tym stutterem jest zdecydowanie nie tak - dlaczego jedni to widzą inni nie? Nie mam pojęcia ale ponoć pomaga ustawienie "Mesh quality" na "Low". https://steamcommunity.com/app/3764200/discussions/0/762934064830415332/
Rekomendowane odpowiedzi