Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

Te skiny to są genialne! Ilość tego wszystkiego przytłacza nawet na początku. ;)

Coś pięknego! Szkoda, że sklep na dobre jeszcze nie wystartował.

image.thumb.png.1fca9a65c15fd7c9d066b40f7d7915ac.png

Fajne, owszem takie taktyczne. Ale 4 grudnia wraz ze startem sezonu to się zmieni...

Opublikowano

Tak rzuciłem okiem na tryb SP na YT i nie mogę uwierzyć, że oni dali jakiś bassów, jak w soulsach. Co oni zrobili z tą grą, kiedyś to była gra wojenna. Choć ja miło wspominam tylko te tytuły do pierwszego Black Ops.

Opublikowano
Godzinę temu, ghostdog napisał(a):

Tak rzuciłem okiem na tryb SP na YT i nie mogę uwierzyć, że oni dali jakiś bassów, jak w soulsach. Co oni zrobili z tą grą, kiedyś to była gra wojenna. Choć ja miło wspominam tylko te tytuły do pierwszego Black Ops.

To jest akurat uzasadnione fabularnie. Ale dalej głupie jak but:E

Opublikowano
2 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Ta gra to totalna katastrofa...

Tylko kampania jest slaba ;) A cnie cala gra.Multi sie broni dobrze.

22 minuty temu, Sponsi napisał(a):

Ale to Black Ops 7 to gówno, tpm 2 mam, secure boot mam, ale nie, bios za stary - no ja pie...

:hihot:

Opublikowano

W to gówno się grać nie da, niby HC, a strzelam - nic! Ale on - no bach i zdycham, ja pierniczę ale ścierwo gra, bo chaos itd. to wiedziałem, ale w betę się lepiej grało... i w ogóle 3/4 map to to co było, OMFG

Nie idzie normalnie zabijać ludzi, strzelasz, dostajesz zaliczenie bo widać crosshair, ale on ładuje w ciebie i jednak to TY zdychasz.

Boszz dobrze, że wyszło ARC Raiders, bo bylibyśmy skazani na to gówno znowu tej jesieni...

Godzinę temu, Phoenix. napisał(a):

Tylko kampania jest slaba ;) A cnie cala gra.Multi sie broni dobrze.

:hihot:

Nie no multi gówno... w becie lepiej to wyglądało, teraz jakieś jakby przewały...

• Haha 1
Opublikowano
42 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Ano musisz wbić max prestiż broni ;) 

Prestiż postaci w bo6 to 55 poziomów, nie wiem ile tu jest na broni poziomu prestizu.

No właśnie nie ale już ogarnąłem. Jak wbijesz mac lvl broni to u rusznikarza pojawia się opcja aby 1 prestiż wbić. Masz też żeton na trwałe odblokowanie jednego dodatku a cala reszta reset.  

Opublikowano
4 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Ej, a co to jest, bo wpadłem na takiego screenshota i że to niby z nowego COD'a? 

image.thumb.png.96068bd95d0264cb5ab5497dd2a5ae1c.png

Niestety tak to nie jest screen z AI to rzeczywisty screen.

Opublikowano

Dobra, pograłem chwilę, no jak się trochę pogra i sensowne lobby bez cwaniaki podejrzewanego o czity to jakoś nawet spoko gra, heh i grunt to bronie wyczuć i lewelować... ale i tak ta gra powinna być F2P albo za 99zł max heh

Opublikowano (edytowane)

40lvl wbity i starczy mi na dziś... Gra jest wybitna! Adrenalina, ciągła akcja nie ma nawet chwili wytchnienia. Całe to tępo rozgrywki w porównaniu do B6 dla mnie to przepaść. Bawię się z ekipą fenomenalnie! Piękne skiny czy to broni czy operatorów. 

Nic tylko czekać aż sklep ruszy pełną parą i rankedy! 

image.thumb.png.54208164da71dc3e7bc507607dafcd77.png

Edytowane przez userKAMIL
  • Haha 5
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano

At gra to już nie Call of Duty  hooj wie co to jest tak na prawdę  totalny badziew  . Jak ta seria zeszła na psy .. masakra  . Gdzie ten COD w klimatach militarnych IIWŚ  ..  współczesnych... totalna :pajac: i odklejka twórców 

Opublikowano
Godzinę temu, Element Wojny napisał(a):

Ej, a co to jest, bo wpadłem na takiego screenshota i że to niby z nowego COD'a? 

Kupuj, jest rewelka. Nawet ci swoja kopie odsprzedam zebys mogl sie nacieszyc :E

• Thanks 1