Phoenix. 4 711 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) Endgame: informacje dot. rozgrywki: 32 graczy co-op dostępne po ukończeniu kampanii 4 strefy trudności dostępne do wyboru: broń główna, broń do walki wręcz, field aquisition (broń, która została wyniesiona podczas poprzedniego rajdu), ulepszenie polowe, operator 4 sloty dla operatorów (3 w MWZ oraz DMZ domyślnie) w Avalonie można znaleźć stoły do zwiększania rzadkości broni (która zwiększa obrażenia) przy wybieraniu uzbrojenia należy wybrać większą i mniejszą zdolność. Np. przy wybraniu aktywnego kamuflażu wchodzimy po cichu, przy wybraniu war machine - na głośno. Duże zdolności: skorupa balistyczna (tarcza energetyczna), aktywny kamuflaż, ręczna armata, crash cart (ulecza teammatów), puls wizji (puls widoku przez ściany), maszyna wojenna, shadow break (energia która teleportuje i zadaje obrażenia wrogom), dron pod (wieżyczka z dronami z MP) Małe zdolności: grappling hook, portal grenade (granat z halucynacjami), skok kinetyczny, flicker (teleportacja na krótkim dystansie w stronę w którą się patrzy), supply link (odnawia amunicję, armor i część ładowania dużej zdolności) black hat (hackowanie wrogów, ekwipunku i pojazdów) Wypełnianie celów, znajdowanie danych i pokonywanie wrogów napełnia poziom Combat Raiting. Maksymalny poziom: 60. Dzięki niemu możemy zwiększyć wydajność naszego operatora w walce. Umiejętności: Gunner Surgeon Daredevil Tactician Berserker Buldozer Nowy tryb w #BO7 - Endgame: Epilog PvE dla 32 graczy Odkrywaj dane wywiadowcze w Avalonie Nowe spojrzenie na mapę Avalonu Punkty POI z serii Black Ops Rozbudowane drzewka umiejętności Wyjaśnienie poweri combat raiting Nowe szczegóły rozgrywki Edytowane 10 Listopada przez Phoenix.
ODIN85 3 500 Opublikowano 14 Listopada Autor Opublikowano 14 Listopada (edytowane) Singiel tylko w coopie i nie ma polskiego dubbingu. Super Jak są normalne misje to nawet fajnie się gra. Niestety 90% singla to wariacja trybu zombi Edytowane 14 Listopada przez ODIN85
Funky Koval 125 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada (edytowane) No i co jak jest? Dobrze zrobiłem przerzucając się na bfa? Edytowane 14 Listopada przez Funky Koval
ODIN85 3 500 Opublikowano 14 Listopada Autor Opublikowano 14 Listopada Od 0.00 w Game Passie. 1 godzinę temu, Funky Koval napisał(a): No i co jak jest? Dobrze zrobiłęm przezucając się na bfa? Singiel Bfa przy tym to arcydzieło 1
Phoenix. 4 711 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada 1 godzinę temu, Funky Koval napisał(a): No i co jak jest? Dobrze zrobiłęm przezucając się na bfa? To sa tak odmienne gry ze jedna nie zastapi drugiej, a w codzie masz przynajmniej coda bez udawania innje gry jak to robi dzis bf, gdzie malo bfa w bfie. Godzinę temu, userKAMIL napisał(a): Na PC chyba od 17:00 dopiero. Od rana mozna juz grac Bez kombinowania.
sniper76 155 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada I bardzo dobrze niech sobie grają randomy i odciążą serwery BF6
Godlike 880 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Widać duże zainteresowanie Ja to nawet nie widziałem że to dziś, przez przypadek rano się kąpałem 🤣
Crew 900 997 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada (edytowane) https://ithardware.pl/aktualnosci/call_of_duty_black_ops_7_wyglada_glupio_gry_skandal-46602.html No w końcu zaczęli robić poziom dla swoich fanów Czyli jest to gra dla poziomu debil x4. Edytowane 14 Listopada przez Crew 900
Sylwekfox 7 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Nie no muszę napisać co sądzę o tej grze. Ta gra to szmata do wycierania za rzyganej podłogi. Niżej już się chyba nie da upaść. Oczywiście to jest tylko i wyłącznie moja opinia. 1
Suchy211 1 253 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Ale co? Ja nie jestem tam jakoś wielkim fanem marki, ale ostatnie 2 części ograłem na konsoli i grało się przyjemnie. Oczywiście ja gram wyłącznie w singla. Za stary jestem, aby "ślizgać się po podłodze" za łepkami.
userKAMIL 856 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada (edytowane) Jest fantastycznie! 20lvl wbity i nie możemy z ekipą się oderwać. Ten movement mają najlepszy na rynku. Tak samo udźwiękowienie! Ciągła akcja, maksymalne skupienie i adrenalina buzuje w żyłach. Dla mnie czyste złoto na to czekałem! P.S. Skiny do broni to coś pięknego tego mi było trzeba! Edytowane 14 Listopada przez userKAMIL 10 1
oldfashioned 459 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada (edytowane) Mrugnij 3 razy jeśli potrzebujesz pomocy Użyj slowa movement jeżeli ktoś kazał Ci to napisać xd Edytowane 14 Listopada przez oldfashioned 1 5
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada (edytowane) Wiecie jak takie skiny postają? to już wiecie Edytowane 14 Listopada przez AndrzejTrg 1 1
Funky Koval 125 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada jezu jak to paździeżowo wygląda masakra... 1
ShaDow_Pro 555 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Widzę że dobrze że nie kupiłem tego, jak patrzę co się wyrabia
Kadajo 7 396 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada COD jak to COD, jest martwy od co najmniej 6 lat... Jak to widzę to BF6 nie taki straszny nagle 1
Rekomendowane odpowiedzi