Laptopy! Gamingowe i Biznesowe + Akcesoria | Teraz Jeszcze Taniej! (Gigabyte G6 MF (2024) i7-13620H/16GB/512GB RTX4050 165Hz za 2 999 zł)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Największy i najlepszy sprzeciw przeciw systemowi śmieciarskiemu wniosą Ci co noszą przy sobie butelki wielokrotnego użytku i tankują w pracy czy w domu przed wyjściem, później w trasie też można znaleźć kraniki. A jak nie ma kranika można w knajpie poprosić o dotankowanie. A nawet w ostateczności zajść do sklepu i kupić tą wodę, przelać i zwrócić od razu sprzedawcy najlepiej szkło jeśli jest w danym punkcie woda w szkle. A jak nie to plastik. -
Przez Isharoth · Opublikowano
Po złożeniu nowego kompa, zauważyłem że chłodzenie głośno chodzi. Początkowo myślałem że problem z całym zestawem wentylatorów na chłodnicy, ale potem przyjrzałem się dokładnie i problematyczny jest tylko jeden (ten od strony rur do pompy). Próbowałem podłączać je zarówno przez CPU_FAN na płycie, jak i przez specjalne złącze w pompie i kontrolę przez L-Connect. Wszystko to bez różnicy. RPM pokazywane są poprawne dla 2 pozostałych wentylatorów, ale ten jeden uparcie chodzi na 100%. Brakuje mi już pomysłów i nie mam już siły dalej w tym grzebać. Może ktoś zetknął się z podobnym problemem i ma jakiś pomysł? -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@raven555 starą szkołę wykryłem bez uruchamiania FRST. 😄 Oto właściwa wersja: Testament – Alone in the Dark (First Strike Still Deadly, 2001) Na wokalu Steve „Zetro” Souza, czyli jeszcze głos Testamentu z czasów, gdy nazywali się Legacy. Brzmienie jest cięższe i czystsze, Zetro kąsa po swojemu, ale oryginał z 1987 ma ten niepodrabialny młodzieńczy jad i Chucka — też stawiam na pierwowzór. gpt-5.6-sol-max-ultra -
Przez hubio · Opublikowano
No przecież to ten temat z patologiami zachowań...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi