Błędy z dzienika zdarzeń DistributedCOM
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Za 150zł to ja swojej 980ti nie oddam, dajcie spokój. Mowa o okazji. Na 1080 to się zagra w całą masę zajebistych gier. A że nie nowych? TYM LEPIEJ. -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Jeżeli przygotowujesz specjalne archiwum na każdą płytę, to czym się to różni od po prostu pogrupowania plików? Jeżeli cały zbiór pakujesz z podziałem na kolejne pliki o zadanym rozmiarze, to uszkodzenie jednego kawałka pociągnie resztę do piachu. RAR miał jakieś opcje dodawania danych odzyskujących ale nie kojarzę, żeby dawało to zabezpieczenie przed uszkodzeniem jednej paczki i pozwalało na wypakowanie reszty. Bardzo dawno nie miałem w rękach WinRar-a więc mogę źle pamiętać, mogło się też coś pozmieniać. Format systemu plików. ISO daje maks 4GB czyli pewnie wyjdą te wspomniane 3,8. UDF chyba nie ma ograniczeń. Do doczytania czy ma jakieś wady. -
Przez VRman · Opublikowano
Albo to AI, albo dajcie mi namiary do złożenia CV. Fajna fucha dla tłumacza. Zero wymagań co do jakości, a kasa leci. Dream job! -
Przez Kabor · Opublikowano
Według tego co podałeś dla mojego matematycznego mózgu oczywistą datą premiery PS6 jest rok 2028
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi