Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Lameismyname napisał(a):

@Dirian @Grolshek Przecież MSI Mag A650BN stoi w praktycznie tej samej cenie co A12, na co zwrócił już uwagę kolega @kalderon (219zł Amazon, Media Expert,

Wcześniej nie było w Media tylko na Amazonie stąd dyskusja. Najtańszy było po 259 a w tych budżetach 40 pln to za dużo. Deepcool kosztuje 140pln i dopłata 119pln jest nieakceptowalna.

edit: i nie będzie 

Zrzut ekranu 2025-07-15 202557.png

Edytowane przez Grolshek
Opublikowano (edytowane)

@Grolshek W tej cenie MSI jest za 219zł na Amazon, Media Expert, Morele, Zadowolenie.pl, Oficjalnym sklepie MSI na stronie MSI oraz allegro. Zapewne jakby jeszcze pogrzebał mocniej to i w innych sklepach by znalazł. 
Jak kumpel zamawiał części jakiś czas temu, to jeszcze gdzieś był za tyle, a finalnie tyle zapłacił w lokalnym sklepie komputerowym. 

No i nie czaję zasłaniania się Deepcoolem - jakoś tak mocno w dyskusji "żonglujesz" aby wyszło na Twoje. 
Wybiłem Ci z rąk wszystkie "argumenty" za A12, bo takowych nie ma, to teraz piszesz o innym zasilaczu, nie podając jego konkretnego modelu.
Jak z Deepcoola masz na myśli DA, DA-M, DE, DN albo PF, to może z miejsca przeskoczmy ze 140zł, które rzekomo kosztują na modele konkurencji za połowę tej ceny, bo też się zaliczają do tykających bombek xD 

Rozumiem, że w pewnych budżetach robi się cięcia ale są pewne granice, a ok. 200zł za przyzwoity, markowy zasilacz na 5 letniej gwarze to nie majątek...

EDIT: Ale jesteś uparty....

MSI1.thumb.png.e7afd02c399fe9ea890bf13763a6340a.png
MSI2.thumb.png.3bc11a3abf2069bc81a05cca9a7350c1.png

MSI3.thumb.png.9c429d72cb7846ccf916d16d82773d46.png

MSI4.thumb.png.e8cb19bc072c4a07b6383e3d7e1db35d.png

MSI5.thumb.png.fedf3ba753bddf2c77b9c01f2657ac8b.png

MSI6.thumb.png.de4ecb0f332c53829b747e28c342b85e.png

MSI7.thumb.png.b439a46b12cb404f1f82c9945a5e5f7f.png

Edytowane przez Lameismyname
Opublikowano (edytowane)

Amazon won, Zadowolenie produkt niedostępny, Media pozostało 7 sztuk i produkt niedostępny, Morele 219 cena z kodem zwykle niedostępna, Allegro outlet używka. Jak już musisz dorobić rzeczywistość do teorii to jakoś się postaraj proszę. Jednym słowem bezużyteczny  spam.

Dobra wiadomość to oficjalny sklep MSI do sprawdzenia. Tutaj dopiero można spojrzeć. 

https://allegro.pl/oferta/zasilacz-msi-mag-650w-80-plus-bronze-17284482884 

Pierwsza normalna oferta w zalewie spamu którym zalaliście ten temat.

39 minut temu, Lameismyname napisał(a):

No i nie czaję zasłaniania się Deepcoolem - jakoś tak mocno w dyskusji "żonglujesz" aby wyszło na Twoje. 

A dziękuję. Staram się jak umiem.

Edytowane przez Grolshek
Opublikowano
10 minut temu, Grolshek napisał(a):

Amazon won, Zadowolenie produkt niedostępny, Media pozostało 7 sztuk i produkt niedostępny, Morele 219 cena z kodem zwykle niedostępna, Allegro outlet używka. Jak już musisz dorobić rzeczywistość do teorii to jakoś się postaraj proszę. Jednym słowem bezużyteczny  spam.

Dobra wiadomość to oficjalny sklep MSI do sprawdzenia. Tutaj dopiero można spojrzeć. 

https://allegro.pl/oferta/zasilacz-msi-mag-650w-80-plus-bronze-17284482884 

Pierwsza normalna oferta w zalewie spamu którym zalaliście ten temat.

Nie no zajebiście, żyj sobie w swojej alternatywnej rzeczywistości bezzasadnie polecając najgorszy obecnie zasilacz z oferty Seasonica, gdzie jako rodzynek z Seasonica ma tylko logo, mimo, że firma sama słynie jako producent.
Chociażbym znalazł jeszcze ileś ofert to do każdej byś dorobił jakieś swoje teorie, fanaberie, widzi misie, a tak naprawdę jak ktoś chce kupić to klika i kupuje.

No i o spamie mówi człowiek usilnie polecający "F Tier". :boink:
Z Deepcoolem pewnie trafiłem w sedno, stąd nabrałeś wody w usta?

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, Lameismyname napisał(a):

Piekło zamarza. Staję w zaciętej obronie MSI xD 

Panie to ja krok dalej, bo właśnie kupiłem...B850 Aorus elite wifi7 ICE a mój asus idzie do kompa syna w miejsce "Twojego" asrocka :E

Mam nadzieję, że nie będę tego żałował...teraz zostanie mi w budzie tylko czarne GPU :E 

Edytowane przez Krzysiak
  • Like 1