samsung 990pro 4tb vs ssd pcie 5.0
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Po 3 tygodniach od odświeżenia The Shining (1980) wczoraj odświeżyłem Misery (1990).. jak to się dobrze oglądało gra aktorska stoi na bardzo wysokim poziomie, bodajże życiowa rola Kathy Bates, do tego dochodzi mój ulubiony zimowy klimat, na pewno w przyszłości po raz kolejny do niego wrócę Jakie filmy ze świata Kinga warto jeszcze obejrzeć? Dr Sleep (2019) Cell (2016) 1922 (2017) The Dark Tower (2017) The Mist (2007) i (2017) 1408 (2007) Secret Window (2004) The Green Mile (1999) The Shawshank Redemption (1994) Te oglądałem jak coś -
Jak ta sprawa jest dla ciebie takie ważna w życiu to dam ci pro tipa: bench SOTR wypluje znacznie lepszy wynik jak puścisz go na Win10 lub na pierwszej wersji Win 11 czyli 21h2 -
Przez Pentium D · Opublikowano
Obejrzałem ostatni sezon Stranger Things i wielka szkoda, że to już koniec. Nell Fisher niewątpliwa gwiazda tego sezonu a poziom gry aktorskiej to dziecięca topka. Wszystkie dzieciaki które przewineły się w tym sezonie dowiozły. Będzie rewatchowane za parę lat. -
Zakładałem to chłodzenie na GTX 570 ono ma 15lat jak to jakimś cudem spasujesz to będzie wyczyn, może z wyglądu trochę cegła ale wydajność i kulturę pracy to miało zacną, nawet na max obrotach wentylatorów Komplet zawierał tez radiatorki na pamięci jak i sekcję zasilania + klej termoprzewodzący w tubce który swoją drogą był tragiczny... samo chłodzenie nie przewiduje chłodzenia niczego innego oprócz rdzenia, więc bez dodatkowych elementów w zestawie jesteś w już na starcie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi