Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Zgodnie z wynikiem ankiety pojawiła się nowa funkcja na forum. Od teraz przy każdym poście jest przycisk "Zapisz", widoczny poniżej:

s1.thumb.png.604bd292be261a9737a505bd7874de24.png

Po kliknięciu w niego zobaczymy poniższy formularz:

s2.thumb.png.ffc50e96ca94131ca621f8b391696364.png

Widoczność określa, czy inni Forumowicze będą w stanie zobaczyć, że dodaliśmy ten post do swojej "teczki haków" %-) Domyślnie zrobiłem tak, żeby zakładka była prywatna (publiczne są widoczne w profilu). Można oznaczyć ją jako ważną i potem w swoich zakładkach wyświetlić tylko te najważniejsze. Kategoria może być pusta albo można wybrać jakąś istniejącą lub utworzyć nową (jakby ktoś chciał mieć posegregowane zapisane posty). Tytuł jest opcjonalny, jeżeli będzie pusty, to dana zakładka będzie mieć tytuł skopiony z tytułu wątku, gdzie ten post się znajduje.

Po kliknięciu w prawym górnym rogu na nick albo na telefonie na trzy kreski i potem Konto, macie panel Moje zakładki. Można w nim przejrzeć wszystkie dodane zakładki, zawęzić do tych ważnych i/lub do danej kategorii. Jest tam też zarządzanie kategoriami, gdzie można tworzyć nowe kategorie albo usuwać istniejące. Przy usuwaniu wybieramy, czy zakładki mają iść w otchłań razem z kategorią, czy być przeniesione do innej kategorii.

s3.thumb.png.6af66c40756a55676fb168aa9de6d93e.png

Myślę, że używanie tej funkcji nie powinno sprawiać problemów. Ale jakby coś nie działało, to pisać śmiało w tym wątku.

• Like 2
  • Thanks 3
  • Upvote 2