Undervolting GPU zwiększa input lag?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
300 baksów za U270k to chyba jakieś 100$ mniej niż wołali za 265k na premierę. Całkiem spoko akcja, pierwsze testy pewnie za jakieś 10 dni, zobaczymy co wyjdzie z tego up to 15% 🤣 -
Przez caleb59 · Opublikowano
Już cieszyłem michę a tu Tarkov dalej losowo dostaje stutterów z włączonym Smooth Motion, masakra jakaś bo nie wiadomo czyja wina - Nvidii czy twórców gry. -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
Nikt nie kwestionuje że USA ma większy i lepszy kaliber i tego, że wygrywa starcie militarne. Podważam zasadność ataku USA na Iran i twierdzenia, że USA eliminuje wyłącznie cele wojskowe. Tak nie jest, a ludności cywilnej ginie prawie tyle samo co żołnierzy, co wskazuje, że USA prowadzi ataki w taki sam barbarzyński sposób jak ruskie. USA może wygrać wszystkie starcia militarne, ba może nawet zgruzować cały Iran, tyle że w szerszej perspektywie to się i tak odbije w ten czy inny sposób na USA. Bardzo kosztowny pokaz siły i to pod każdym względem, ot co, tylko tyle, nic więcej. -
Przez huudyy · Opublikowano
Chodziło mi o wykazanie faktu, że ceny paliwa nie ustala na stacji Orlen, zwłaszcza, że nawet w 1 mieście potrafi mieć różne ceny ... -
Przez miro · Opublikowano
mnie szybko odrzuciło, moja zona oglądała wszystko, wcześniej czytała książki teraz zaczął się ósmy..
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi