Undervolting GPU zwiększa input lag?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Nie, ale lekką kołyskę trzeba było zrobić i wyjąć zaślepki wyjść wideo :p Jest jeszcze z 5 mm zapasu więc można wsadzić grubsze wentylatory. -
Przez Send1N · Opublikowano
O J*bany jak spasował na żyletki "smarowałeś" czymś przód karty z prawej strony żeby się prześlizgnęła przez wentylatory na froncie? -
Przez Pentium D · Opublikowano
Siadła idealnie. Był Reaper, był Pulse a jest Nitro+. Cykałem się tej wtyczki, ale dla braku zwisających kabli warto. |Zainstalowanie karty kosztowało trochę nerwów bo musiałem podpiąć trzeci 8-pin do zasilacza, ale tylko głupi by wykręcał zasilacz albo chociaż tackę z HDD aby sobie ułatwić. Po paru minutach zgłupiałem więc i wyjąłem tackę i później pojawił się kolejny problem bo doszedł jeden kabel, doszła przejściówka 3 x 8 pin na 12V i się zrobiło ciasno. Była też obawa czy dodatkowy bacplate zmieści się pod radiatorem M.2, ale jest jeszcze pół mm zapasu. Foty serwisowe -
Przez Psiak · Opublikowano
Najlepsze były pierwsze dni bety i pierwsze dni po wyjściu pełnej wersji. Nie patrzyło się zbytnio na problemy techniczne. Była masa ludzi i grało się świetnie. Teraz po czasie widzę masę problemów, dodatkowo ciągle przybywają nowe z kolejnym patchem. Jeden z niewielu plusów tej gry to anty-cheat.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi