azgan 1 112 Opublikowano 5 Listopada 2024 Autor Opublikowano 5 Listopada 2024 Nowy Update https://www.gry-online.pl/newsroom/lords-of-the-fallen-otrzymalo-duzy-patch-ulatwiajacy-wiele-mechan/z92b401
Jaycob 1 473 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 Bez obrazy, ale jaki jest sens tworzenia ponownie tematu do gier tutaj, które zostały już przez wszystkich na Labie ograne i z opiniowanie po kilka razy.
azgan 1 112 Opublikowano 5 Listopada 2024 Autor Opublikowano 5 Listopada 2024 Są osoby które lubią wracać do gier oraz tematów zwłaszcza jeśli tytuły dalej są wspierane i nie zakładajmy też że wszyscy grali we wszystko a temat jest miejscem do dyskusji które może pobudzić zainteresowanie. 1
Reddzik 2 148 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 Ja nie grałem, czekam na lepszą cenę i dalsze patche, jak widać dobrze jest poczekać, bo gra będzie bliższa ideałowi 1 1
AndrzejTrg 1 753 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 2 godziny temu, Jaycob napisał(a): Bez obrazy, ale jaki jest sens tworzenia ponownie tematu do gier tutaj, które zostały już przez wszystkich na Labie ograne i z opiniowanie po kilka razy. Bez urazy, ale nie mierz wszystkich swoją miarą Ja nie grałem, a jakbym napisał w ile jeszcze gier nie grałem, to byś chyba zapytał czy w ogóle mam komputer wasza tzw. kupka wstydu czy jak to tam nazwaliście,u mnie była by encyklopedią 20 tomową. Ja akurat tą grę mam na uwadze i pewnie będzie ogrywane, no ale ER przede mną, więc dość dużo czasu jeszcze minie, a może w tym czasie będzie Bloodborne na PC 2 godziny temu, azgan napisał(a): Są osoby które lubią wracać do gier oraz tematów zwłaszcza jeśli tytuły dalej są wspierane i nie zakładajmy też że wszyscy grali we wszystko a temat jest miejscem do dyskusji które może pobudzić zainteresowanie. Ja do gier nie wracam, a w tą nie grałem ale przy DS zrobię pierwszy raz w życiu ng+ 2
ODIN85 2 403 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 4 godziny temu, azgan napisał(a): Nowy Update https://www.gry-online.pl/newsroom/lords-of-the-fallen-otrzymalo-duzy-patch-ulatwiajacy-wiele-mechan/z92b401 Ta gra i tak jest łatwa w porównaniu do innych gier tego typu. Wystarczyło tylko poparawić optymalizację i tyle.
Keller 555 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 Ze swojej strony polecam Lords 2014, ograłem w każdy kąt. Nie wiem czy nowy lepszy, ale naprawdę super gierka i łatwiej się gra niż w Dark Souls a klimat podobny.
dan254 98 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 Dobra gra.Przeszedłem 3 razy.Jak nie będzie w co grać to pewnie do niej wrócę zobaczyć co się zmieniło.
Passt 45 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 Bardzo fajna gierka. Moja ocena to 9.3/10. Polecam.
azgan 1 112 Opublikowano 2 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2024 I nadal wspierana oraz rozwijana/poprawiana https://www.gry-online.pl/newsroom/mocno-krytykowane-mroczne-rpg-akcji-jest-ciagle-ulepszane-co-podo/z62b909
ODIN85 2 403 Opublikowano 2 Grudnia 2024 Opublikowano 2 Grudnia 2024 Niech już lepiej dadzą wszystkich do robienia kontynuacji. Całkiem spoko gierka i ładna artystycznie. Nie aż tak trudna i dużo osób to skończy. 1
Keller 555 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Opublikowano 3 Grudnia 2024 A ja polecam Lords of the Fallen 2014. Lepiej mi się grało niż w Dark Souls jedynkę. Ludzie hejtują, ale nie wiem czemu. Mechaniki są zdecydowanie lepsze i fabuła też lepsza. Nawet to odradzanie się z kryształami, czy zbieranie leczenia jest fajniejsze. Rozwój postaci tak samo.
azgan 1 112 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2024 Nowy Update 1.7 https://www.gry-online.pl/newsroom/mroczne-rpg-akcji-wyciaga-pomocna-dlon-do-nowych-i-mniej-wytrwaly/z42bb77
Reddzik 2 148 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Wychodzi patch 2.0... Cytat The Lords of the Fallen Version 2.0 update is fully prepared and ready to release. However, a technical issue has caused a temporary delay on the Steam platform. We are working with Steam to resolve this and will update you as soon as we have more information. Our team is committed to ensuring Version 2.0 meets our quality standards. It is now live on all other platforms including PS5, Xbox Series X|S, Epic and Window’s Store, and brings some very exciting enhancements and new features to our dark fantasy action-RPG, including a Free Friend’s Pass, full Shared Progression Co-op, enhanced combat and movement, and much more. We apologize for the delay and thank you for your patience. We will update you as soon as we have further information. 2
Sobtainer 65 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) OO super, kupiłem w jakieś promocji kiedyś, ale do dzisiaj nie zagrałem porządnie. Może będzie warto teraz. Edytowane 17 Kwietnia przez Sobtainer
AndrzejTrg 1 753 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Kończę ER podstawkę, później dodatek, po nim Lies of P i biorę się za to
Tankietka 194 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia To masz zdrowie, nie jestem w stanie zdzierżyć tego biegania po krzaczkach w ER. Cała esencja Souslów rozwarstwiona na pierdoły. Dopiero The First Berserker: Khazan przywrócił mi ten pierwotny power który odkryłem w pierwszy Soulsach. W Demona nie grałem. 2
AndrzejTrg 1 753 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) A mi to niesamowicie spasowało, określiłem to jako RDR2 w świecie soulsów choć tak z drugiej strony patrzeć to te katakumby/lochy/podziemia są zrobione na jedno kopyto i wtórność mini bossów, może irytować. Uważam że ER jest fajną odskocznią od "korytarzowych" DSów i dobrze że zrobili z tego osobny tytuł, a nie jako DS4 open world. To jest dopiero moje czwarte podejście do soulslików po trylogii DS, więc taki system świata całkowicie mi odpowiada. Strasznie mi się podoba to że gdzie nie trafisz to jest coś do roboty, a nie wydmuszka tak dużego świata, choć powtarzalne ale bawię się świetnie Berserkera też dodam do listy ale to po Lies of P i LotF Edytowane 17 Kwietnia przez AndrzejTrg
caleb59 845 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia A kupiłem. Jedynkę dawno temu ograłem i pamiętam, że jako klon Dark Souls nie była taka zła - tylko movement był przymulony i to najbardziej mi nie pasowało. Tutaj nie mam pojęcia czego się spodziewać bo tematu o grze za bardzo nie śledziłem, na premierę gra była beznadziejna a teraz w wersji poprawionej i w dodatku "definitive" po przecenie można dać szansę. 1
slafec 287 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) Jak to czego się spodziewać? Kolejnego klona soulsów. Ciekawe czy faktycznie naprawili namierzanie przeciwników. Edytowane 18 Kwietnia przez slafec
ODIN85 2 403 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Przyjemna produkcja. Chyba dalej najładniejszy soulslike.
dan254 98 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Skończę Khazana i zobaczymy jakie zmiany wprowadzili.Ogolnie gra bardzo dobra
Rekomendowane odpowiedzi