Jaycob 1 934 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Cytat The legendary saga of the Four Horsemen continues in Darksiders 4, an all-new action-adventure set in an apocalyptic version of earth and continues where the original Darksiders game left off. Darksiders 4 is a 3rd person action adventure game featuring combat, traversal and puzzle solving in a lore rich post apocalyptic world. Game Features: Choose Your Horseman Take up one of the legendary Horsemen—each with their own unique weapons and combat styles Cinematic Combat Experience fast-paced, visceral action blending melee, fluid traversal, and supernatural abilities. Expansive Realms to Explore Journey through apocalyptic landscapes - each teeming with secrets, enemies, and mythic bosses. źródło Podobno akcja ma być po jedynce, ale oficjalnie nic jeszcze nie potwierdzili. Trochę mi to nie pasuje, bo już kompletnie nic z niej nie pamiętam. Ale sam news super - lubię tę serię, choć trójka była dla mnie najsłabsza, nawet Genesis bawiło mnie bardziej. Na razie ciężko się jarać, ale jestem dobrej myśli. 4
ODIN85 3 501 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia W końcu dopełnienie zakończenia jedynki. Oby to była tylko normalna gra akcji a nie soulslike. 1
dan254 118 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Świetna wiadomość.Pierwsza i druga część bardzo dobrze wspominam. 4
Lypton 953 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) No w końcu, kurde. Całą serię darzę olbrzymią sympatią. Nawet trójeczkę, ślepo zapatrzoną w solsy - obniż poziom trudności i ciesz się rozgrywką jak z poprzedniczek. Znaczy tą główną, z cyferkami w tytułach, bo do Genesis jakoś przekonać się nie mogę. Ale jeszcze spróbuję. Edytowane 2 Sierpnia przez Lypton
ODIN85 3 501 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Ciekae jak to będzie. Czy sieczko w 4 osoby czy przeplatane etapy Ale znając branże to pewnie pierwsza opcja z multiplatformą.
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Sierpnia Autor Opublikowano 2 Sierpnia 3 godziny temu, Lypton napisał(a): bo do Genesis jakoś przekonać się nie mogę. Ale jeszcze spróbuję. Myślę, że powinieneś spróbować. Świetna gierka, choć w zupełnie innej formie - z widokiem izometrycznym. Najlepiej oczywiście gra się w co‑opie. Jest pełna polska lokalizacja, a do tego Waśń jest tutaj protagonistą.
Lypton 953 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) W sensie ja już w to grałem, ale po jakichś 3-4h odpuściłem i nie wróciłem. Nie zaklikało. Ale gust imo nie jest rzeczą stałą, a to dosyć dawno było i jakoś tak chodzi mi po głowie drugie podejście. Edytowane 2 Sierpnia przez Lypton
Brolly 759 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) Widziałem dziś na YT prawie się zesrałem tylko premiera pewnie koniec 2026 Tylko bardziej czekam na dodatek i paladyna w D4 od tego DS 2 moja ulubiona część, wszyscy aktorzy głosowi bez zmian podobno (śmierć miał zajebisty głos) ps. wie ktoś kiedy Darksiders 2 wersje odświeżona z RT na pc? Edytowane 2 Sierpnia przez Brolly
Keller 727 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Bardzo dobra seria, czekam niecierpliwie. Moim faworytem jest z serii Darksiders 2. Jakoś lubiłem ten klimat kolorystyczny, zbieranie ekwipunku, może źle pamiętam ale jacyś więksi bossowie. Jedynka była trochę zbyt mdła. Trójka miała chyba mniej zagadek, ale to już nie pamiętam dobrze. No ale grało się we wszystkie przyjemniej niż w średniaki. 1
dan254 118 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) No aktorzy to byli dobrani naprawdę świetni.Nawet Mark Hamill głos podkładał Edytowane 2 Sierpnia przez dan254
Brolly 759 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia 21 godzin temu, Keller napisał(a): Bardzo dobra seria, czekam niecierpliwie. Moim faworytem jest z serii Darksiders 2. Jakoś lubiłem ten klimat kolorystyczny, zbieranie ekwipunku, może źle pamiętam ale jacyś więksi bossowie. Jedynka była trochę zbyt mdła. Trójka miała chyba mniej zagadek, ale to już nie pamiętam dobrze. No ale grało się we wszystkie przyjemniej niż w średniaki. Dlatego mam nadzieję że 4 to będzie powrót do korzeni czyli 2 właśnie
Rekomendowane odpowiedzi