Flash bios RTX 5060ti 16GB INNO3D na ASUS 5060ti 16GB Prime
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Wie ktoś coś o Zotac 5070 Ti SOLID SFF? Ani ja ani nasz forumowy bot nie znaleźliśmy recek bo model SFF wyszedł później. Jak to się ma do Asus Prime, Inno X3, Windoforce, Zotaca AMP! Infinity? Żadnego UV nie będzie i się zastanawiam czy nie będzie mocno hałasować -
Przez kubikolos · Opublikowano
ale obrzydliwy post, to chyba od tego usmiechania XD stare zasady KO, robota ma byc wykonana to jak klamiesz dowodzi jak powazny to problem, u nas nie rozdaje sie duzo obywatelstw bo nie bylo duzej migracji i chetnych (nie licze izraela gdzie dostaja na zyczenie), chetni i masowy naplyw ludnosci dopiero sie pojawia, skutki w obywatelstwach zobaczymy dopiero w najblizszych latach, dlatego tacy jak ty wyja juz teraz zeby tylko niczego nie zmieniac, jest to 1:1 sciezka z zachodu, wlacznie z migracja, obywatelstwami i probami obrony zeby bylo jak bylo, obrzydliwe -
Przez Art385 · Opublikowano
1. nie mam zainstalowanego zemsta mastera. 2. CPU ustawiony na sztywno. 4.7 Flat cenię sobie bardziej niż 5 GHz na jednym jajku przez chwile 3. U mnie nic ona nie robi. Ten moment gdy pałujesz od 2h vram na karcie memtestem vulkana po swapie kart i okazuje się, że nie włączyłeś szybkiej synchronizacji No ale mam obserwacje tempy 2 stopnie mniej vs FT i zapina się jakaś korekcja bo spada odczyt. Patrząc na testy na drugim gpu to FT leci i nie ma korekcji od raz wali błędem. Jednak muszę sobie potwierdzić jak na tej się to rozgrywa. Na szczęście muszę wyskoczyć na 2h do pracy więc akurat sobie puszczę i zobaczę co się wydarzy.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi