Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, galakty napisał(a):

Mnie rozwaliła garderoba i szafy na wymiar... 

Mój drugi strzał. Trener personalny 0.5 mln dotacji na dywersyfikację działalności. To co on teraz będzie robił? Jogi uczył?

Mój trzeci strzał firma która ma gastronomię idzie w wynajem łodzi "

Nazwa przedsięwzięcia

Usługi wynajmu sprzętu wodnego - jachtu /łodzi z silnikami elektrycznymi z panelami fotowoltaicznymi z samowystarczalnymi systemami ładowania w województwie zachodniopomorskim"

obraz.png.18e4e5ddea5fc8593df7a056d80024c4.png

Nosz ku** mać.

Edytowane przez KiloKush
Opublikowano
Teraz, galakty napisał(a):

Właśnie widzę że pełno jest kupna albo wynajmu łodzi jako dywersyfikacja... Co za kraj, aż mnie nosi. 

Miesiąc temu byłem w szpitalu w centrum Szczecina. Łazienki to tam pamiętają jeszcze stan wojenny. No ale Polacy potrzebują wynajmu łodzi, a nie szpitali ;D

• Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano

I jak tu ma być dobrze? Politycy walą w rogi, przedsięborcy walą w rogi, nikomu nie zależy na państwie, gospodarce, rozwoju. Byle się nachapać i zostawić burdel, ktoś inny posprząta. Zero wspólnoty, historii, szacunku. 

Opublikowano
2 minuty temu, galakty napisał(a):

I jak tu ma być dobrze? Politycy walą w rogi, przedsięborcy walą w rogi, nikomu nie zależy na państwie, gospodarce, rozwoju. Byle się nachapać i zostawić burdel, ktoś inny posprząta. Zero wspólnoty, historii, szacunku. 

Politycy z definicji to sprzedajne kur**. Zobacz jak szybko znieśli przepis o minimalnej ilości miejsc na mieszkanie dla deweloperopatusów.

Mówię sobie a kliknę jeszcze raz, na pewno ktoś wziął na szczytny cel te środki:

obraz.thumb.png.cfcc936a1b3e571ac3e1a170b46c0326.png

Opublikowano (edytowane)

Wyjebanie - level KPO. Nawet wniosku do końca nie chciało się wypełnić.

20250808_094852.thumb.jpg.7fc19dedd14fa104884dc7dd0430ff47.jpg

Jak nie wiesz w co inwestować - inwestuj w siebie.

20250808_095117.thumb.jpg.855b22cb81ccf99efa4d4df5d438c6da.jpg

Edytowane przez Lypton
  • Thanks 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

JP.................................................. to jest ta szansa na nowoczesny i innowacyjny rozwoj Polski?

KPO - tu jest jakby luksusowo XDDDDDDDDDDDDDD

i to wszystko na kredyt ktory beda splacac szare robaki na sredniej krajowej

sami sobie zafundowalismy kolejne wzrosty inflacji za jacht dla janusza XD

a tak sie bili politycy o te KPO, tam pewnie cale rodziny wnioskowaly o te jachty i kawalerki na wynajem to teraz wszystko nabiera sensu

witamy w panstwie teoretycznym,

@voltq zawsze miales racje

Cytat

Skandal wokół KPO. W sieci wrze. "To pogrzebie rząd Tuska"

https://wiadomosci.radiozet.pl/biznes/skandal-wokol-kpo-w-sieci-wrze-to-pogrzebie-rzad-tuska

Edytowane przez kubikolos
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Problemem jest zły system , niestety nie da się przekonać ludzi do zmiany na lepsze , ludzie chcą być okłamywani i okradani,  opierać się na tych którzy ich biją kijem

Nawet na tym forum gdzie jednak iloraz inteligencji jest dużo wyższy niż ogólny w społeczeństwie ciężko kogoś przekonać bo większość jest okopana na swojej pozycji i broni tego systemu jak w matrixie , nie docierają argumenty albo twierdzą że coś jest niemożliwe 

Pytanie tylko ile jeszcze ten system wytrzyma bo już siedzimy na podciętej gałęzi 

Edytowane przez voltq
  • Upvote 2
Opublikowano
6 godzin temu, KiloKush napisał(a):

Miesiąc temu byłem w szpitalu w centrum Szczecina. Łazienki to tam pamiętają jeszcze stan wojenny. No ale Polacy potrzebują wynajmu łodzi, a nie szpitali ;D

Jacy rządzący, takie potrzeby :dj: