odbieranie TV na komputerze
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gang · Opublikowano
Ciekawostka. C klasa 2022 diesel + miękka hybryda. Tarcze po 200k km dalej nie są do wymiany. Oddajcie reakcje! @marko Popłynąłeś. -
Przez j4z · Opublikowano
To było dobre https://www.gry-online.pl/gry/peter-jacksons-king-kong/zf77a Poza tym: Alien Isolation, TLotR Return of the King, Shadow of Mordor, Mad Max, Riddick, Golden Eye, Spider-Man, Batman. -
Przez Maxforces · Opublikowano
Ja siedze na ddr4 4200 cl 16 z 13700K.I wiesz co nie mam zamiaru zmieniac jak temperatury ogarniam. -
Przez Maxforces · Opublikowano
sorki jakim cudem widzialem granit. Z marmurem masz calkowita racje tego badzuewia na oczy nie chce widziec Zilony tylko i wylacznie tam gdzie woda. Na frontach idzie normalny a nie zielony. To norma z MDF ze krawedz oklejsza a reszta malowana. Buduja mi przebieralnie z MDF polaczona ze skleja finish playwood maple(nie mam pojecia jak po posku). Plyta wiurowa to czego powinienes unikac jak chcesz na lata. To wlasnie bylo na filmiku wyzej. Tanio wyglada dobrze i nie ruszaj Masz racje nie wyjdzie bo jest nie zniszczalny, ma powloke chroniaca i nic go nie rusza, kolrow masa zaleznie od upodoban
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi