CryptTM 404 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia Dobry, Panowie szukam jakiegoś sensownego chłodzenia CPU dla LGA775. Ma pasować do w/w socketu, nie będzie przenoszenie na młodsze socketu (ma zastąpić starego "fryzjera" 7). Tak myślę do 50zl z wysyłką (paczkomat), najlepiej wieżowe, ale jeśli macie coś, co zalega Wam na półce i jest "inne", to piszcie w temacie, może się skuszę Z oczywistych względów chłodzenie Intela odpada
_Robo_ 3 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia Witam. Ja co prawda mam inny model tj Asus Silent Square, i po dorobieniu blaszki z innym rozstawem miałem je na Am3. potem AM3+ a obecnie na AM4 https://allegro.pl/oferta/asus-square-775-fm1-fm2-am2-am3-am3-939-754-15947097249 Wygląd i podświetlenie jest mega, u siebie dałem diody czerwone led
CryptTM 404 Opublikowano 12 Sierpnia Autor Opublikowano 12 Sierpnia Widziałem, ale nie wiem, czy nie wezmę tej wersji "Knight", bo bardziej mi się podoba. Jeśli nikt nic nie będzie miał, to pewnie tak zrobię.
traczkolwiek 54 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia (edytowane) @CryptTM mam na zbyciu Scythe Grand Kama Cross 2, myślę że mieści się w kryteriach:) Jakiś Thermaltake Big Typhoon też by się znalazł Edytowane 16 Sierpnia przez traczkolwiek
CryptTM 404 Opublikowano 16 Sierpnia Autor Opublikowano 16 Sierpnia @traczkolwiek podeślij mi na PW jakieś fotki, zobaczymy
Iri 69 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Może nie 50 ale za 100 mogę gonić zadbanego i kompletnego BQ Dark Rock 3.
CryptTM 404 Opublikowano 17 Sierpnia Autor Opublikowano 17 Sierpnia Odpada, szukam raczej czegoś "z epoki", normalnie za 50zl kupisz Ferę 5, jeśli miałbym szukać jakiegoś chłodzenia na już, to pewnie taki by wleciał, bo po co przepłacać przy kompie wartym 100zł 1
Iri 69 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia (edytowane) Ma to sens... myślałem ,że to coś bardziej egzotycznego. Chociaż jakby było to coś bardziej egzotycznego to lepiej szukać i tak chłodziwa typowo z epoki 775. Edytowane 17 Sierpnia przez Iri
CryptTM 404 Opublikowano 17 Sierpnia Autor Opublikowano 17 Sierpnia Takiego szukam Bardziej sztuka dla sztuki, bo Arctic Freezer 7 umarł - wentylator się zatarł ze starości. Co jak co, wytrzymał strasznie długo. Zatem coś z epoki, bo komp zostaje dla potomności jako ciekawostka
Lameismyname 2 350 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Nie możesz przyczepić na trytki jakiegoś małego wentyla z tamtych czasów posiadającego PWM?
Rekomendowane odpowiedzi