Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko ze 4 bo 6 akurat wyjezdzam to się wyrobie sprawdzić :D

2 godziny temu, caleb59 napisał(a):

Oby to lepiej wyglądało wizualnie niż te przecieki z alphy co latają na yt bo poleci uninstall szybciej niż to zainstaluję. :E 

Poprzednie bety niczym się nie rózniły od alf.. do tego dojdzie pewnike jak zawsze brak tekstur, jedna mapka i tryb ;) 

• Upvote 1
Opublikowano
4 godziny temu, caleb59 napisał(a):

Oby to lepiej wyglądało wizualnie niż te przecieki z alphy co latają na yt bo poleci uninstall szybciej niż to zainstaluję. :E 

Przecież gra będzie finalnie wyglądać lepiej niż 2042, który wygląda dobrze. 

Zresztą te buildy z testów to są tak stare i takie krótkie wycinki że nie ma co wgl tego porównywać. 

Ciekawi mnie jaki procesor będzie królem w tej grze i czy 9800XD stanie na podium. Dobrze by było, żeby natywnie był DLSS4 na start bo później plików się nie podmieni.

Opublikowano (edytowane)

Finalnie to ja wiem, mnie interesuje stricte beta - pamiętam kiedy próbowałem ogrywać słynną zabugowaną betę Battlefield 4 na Szanghaju to graficznie było wszystko normalnie, jedynie masa niestabilności i sypała się jak domek z kart, szczególnie kiedy ktoś aktywował Levolution i wieżowiec padał.

Edytowane przez caleb59
Opublikowano

Po tych niby zapowiedziach ze niby chca sprzedac 100mln i jakis tam problemach we wnatrz studia, nie wyglada zeby to jakos na premiere bylo skonczone. open beta to moze byc i rownie open alpha a jak wyjdzie to bedzie prawdziwy beta test. Nie od wczoraj sa takie akcje, przy bf i ea to wyglada na raczej pewniak, mimo wczesniejszych zapowiedziac ze beda testowac i testowac i wypuszcza jak bedzie gotowe, ta jasne :D

Jesli graficznie bedzie lepiej wygladac, co przy porownaniu z 2042 nie jest jakims duzym wyczynem, to jedno, jak to bedzie dzialac to juz inna para kaloszy a tu moze byc niespodzianka i to nie pozytywna.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Muzykę do niemal każdej części tworzyli inni kompozytorzy, 

Tylko BC1-2, BF3-4 i BF1 i V tworzyli ci sami, ale nigdy nie pojawili się już później. 

Ktoś w EA zrobił świetna robotę wybierając ich, także to że każdy BF mimo innych kompozytorów zawiera pierwiastek który je wszystkie łączy. 

Można pierwszy raz usłyszeć którykolwiek z nich i od razu wiadomo, że chodzi o Battlefielda. 

PR także za każdym razem robi dobrą robotę nakręcajac hype, dokładnie wie czego chcą gracze. Dużo lepiej, niż deweloperzy którzy tą grę robią, bo jak anonsowany był BF V i BF2042 przez PR, a czym faktycznie były wykonane przez odkeljonych deweloperów i gamedesignerów. 

Najbardziej odklejeni od giereczkowa są ci którzy powinni być z nim najmocniej związani. 

Edytowane przez MaxxGroo
Opublikowano (edytowane)

No mają przecież ten swój odpowiednik gejpasa, EA play czy jakoś tak.

Spoiler

Osobiście nie wierzę, żeby od EA mógł jeszcze wyjść Battlefield który

a) będzie porównywalnie dobry do 2,3 i 4

b) będzie mi się podobnie podobał

Swoją drogą to żenada, że ponad dekadę po czwórce, znowu każą nam się zachwycać destrukcją elementów levelu. Już wtedy przy BF4 mówiłem, że to pierdoła która mi zwisa a nie żaden cud, którym bym się zachwycał. Wręcz przeciwnie. Zawalony wieżowiec tylko wkurzał dodaną mgłą/kurzem, a ja wolę obraz wyraźny. Po części dlatego nie wierzę, że jeszcze mi się jakikolwiek nowy BF spodoba, bo po prostu g(uzik) widzę, a snajperki z gry najchętniej bym całkiem zbanował. Ideałem BF2. Wyraźnie tak, że nawet stary dziad z wadami wzroku widzi wszystko elegancko.

Edytowane przez VRman
  • Like 1
Opublikowano

Na jakiej płycie... :hihot:

Dla mnie informacja o cenie to bardzo dobra informacja.

Tym bardziej tego nie będzie się chciało ruszać.

A słabi psychicznie i FOMO niech płacą i płaczą :E 

Z drugiej strony szybko cena poleci jak się okaże ze to kolejny BF'a tylko z tytułu :E

• Upvote 1
Opublikowano

W standardowym abo na pewno nie będzie pełnej wersji gry.

EA nigdy nie daje pełnego dostępy do swoich gier w zwykłym EA Play.

Do pełnego dostępu potrzebny jest Play Pro

72a36466c0e221582b21a487f30a9045.thumb.png.9ae433a8ce652d9f38c227645c4ec4b7.png

Pięknie to wymyślili. Tylko ceny za niskie. :hihot: