Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, caleb59 napisał(a):

U mnie po tych errorach w końcu wyskoczyło, że kod został zrealizowany ale nie miałem potwierdzenia ładnego jak u @Kadajo więc pozostaje liczyć, że pomiędzy tymi errorami klucz jednak przeszedł. :E 

Tobie twórcy nie dają, ponieważ wiedzą że jesteś error hunterem, do tego jak będzie wujowo działać to ich wszystkich zakopiesz i wapnem przyspiesz  😛

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Pawelek6 napisał(a):

Większość map (a może nawet wszystkie) z tego trailera jest bardzo podobnych do tych, które były w BF 2, 3 i 4. Dosłownie scena po scenie można wymieniać.

też mi się rzuciło w oczy, że chyba kilka scenek z intra  BF2 wyciągnęli z szafy :D

Edytowane przez VRman
Opublikowano
3 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Kromka gra na 14700F, 64GB ramu i 5070 :D 

to CPU mocny, BF zawsze siedziały mocno na CPU obawiam się ze czeka mnie wymiana procka

Pamiętam że w BF3 przyjemnie się grało dopiero na 4 rdzeniach a w BF1 dopiero na 8 wątkach 

Opublikowano
1 minutę temu, zlotnik napisał(a):

to CPU mocny, BF zawsze siedziały mocno na CPU obawiam się ze czeka mnie wymiana procka

Pamiętam że w BF3 przyjemnie się grało dopiero na 4 rdzeniach a w BF1 dopiero na 8 wątkach 

To zalezy jaki FPS chcesz osiągnąć. JA też się o proca obawiam :E

Opublikowano

Zainstaluje BF 2042 dla testu i pogram, bo nie pamiętam czy grałem na tym procku, ale to GPU dało kopa względem 3060ti, masakra dużo lepszy fps. No nic pogram, spodobało mi się, mimo, że nie jestem wielkim fanem i wojownikiem BF.