WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Ten (za przeproszeniem) pierdolec na punkcie 6000CL30 jest po prostu przekomiczny. Jeden z drugim W ŻYCIU nie zauważy różnic między CL30 a CL36, ale ołtarzyk już ma wybudowany.
jak to faceci mogą mięć więcej problemów? zbrodnia na myśli i słowie! tylko kobietka może być uciemiężona. poza tym faceciki to slabiacy i dlatego sie zabijaja
Mam właśnie aktualnie samsunga 970 evo plus 500gb na windowsa itd więc myślę że ten 990 pro samsung byłby okej, 2tb jest w cenie 809 zł aktualnie na X-KOM. Ewentualnie ten sn850x, z tego co widzę najtańszy, z tej dwójki wymienionej wyżej co byłoby lepszym wyborem czy dosłownie obojętnie?
Gram w tą grę od kilku dni, jest całkiem niezła, ale zaczyna mnie coraz bardziej irytować to, że w walce nie wiem na co przeciwnicy są wrażliwi i czym najlepiej ich traktować, a spamiętać wszystkiego nie idzie (i nie zamierzam)
Natrafiłem już na kilka wielkich przeciwników, którzy traktują mnie na jeden strzał, więc pominąłem ich, może jak zapamiętam, co jest wątpliwe przez kolejną bzdurę, jaki jest bezużyteczna mapa, która nawet nie pokazuje nazwę lokacji i czego w nich jeszcze nie zrobiliśmy ... to może wrócę, w co wątpię
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź