Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Strilok napisał(a):

Ciekawe kiedy mają zamiar naprawić tryb podboju. Bo w tym momencie nie można wejść. Nieskończone ładowanie. Inne tryby działają bez problemu.

Też miałem podobny problem, wyłącz wszystkie programy działające w tle i wtedy uruchom BFa

Edytowane przez MaxxGroo
Opublikowano
10 godzin temu, dawidoxx napisał(a):

Stary ja to przed starem bety juz wyłaczyłem, bo nigdy nie używam tych opcji ;) z resztą nie tylko ja dostrzegam z tym problem:

13223343242432.thumb.png.29e19ac0b2f8253d0281fec6cb96bc19.png

Zeby zrobić jakiś szybki peak na daleko to nie da rady, bo miejscami widzisz cuś takiego :E 

20250807231145_1.thumb.jpg.f7902139f1de9988ce55baf8b3425a71.jpg

Nie mówie ze cała gra tak wygląda, ale sa miejscówki gdzie ewidetnie przesadzili z dymem i kurzem i resztą efektów.. 

Drugi obrazek, to jest jak się wejdzie do pomieszczenia/domku, nic nie widać na zewnątrz, a Ci z zewnątrz widza ciebie jak na dłoni.

Opublikowano

BF6 to taka przypudrowana gra na modłę BF3/4 z wszystkimi najgorszymi bolączkami związanymi z serwerami z BF2042. Ani rewolucja, ani ewolucja. Krzyk rozpaczy po 2042. BETA tyłka nie urywa. Jest po prostu w miarę dobrze. Znowu pitolą, że portal to będzie to coś. To już słyszałem. Zobaczymy jak to będzie wyglądało po premierze.

• Upvote 1
Opublikowano
9 minut temu, KaszaWspraju napisał(a):

Drugi obrazek, to jest jak się wejdzie do pomieszczenia/domku, nic nie widać na zewnątrz, a Ci z zewnątrz widza ciebie jak na dłoni.

Jest taki domek na mapie Liberation Peak, mniej więcej na skraju mapy, naprzeciw punktu A w trybie Dominacji, gdzie siedząc w środku jest się ledwo widocznym dla osób, które są na zewnątrz - dosłownie przebiegałem koło tego domku, gapię się po oknach czy w środku kogoś nie ma i CIEMNOŚĆ, CIEMNOŚĆ WIDZĘ :E a tu chłop do mnie strzela przez okno.

Opublikowano
28 minut temu, caleb59 napisał(a):

Akurat Podbój mi potrzebny bo muszę wyzwanie robić z naprawianiem pojazdów. Classic! :E 

Podbój sie zbugował ;/ 

8 minut temu, Dziarson napisał(a):

To jest tak jak multi grasz na utra ustawieniach zamiast low i bez dymu 

Tryb performance to ogolnie taki low preset, wystarczy go wlaczyc w opcjach nic nie trzeba grzebac. Gra działa naprawde dobrze i responsywnie. 

Opublikowano
9 minut temu, caleb59 napisał(a):

Jest taki domek na mapie Liberation Peak, mniej więcej na skraju mapy, naprzeciw punktu A w trybie Dominacji, gdzie siedząc w środku jest się ledwo widocznym dla osób, które są na zewnątrz - dosłownie przebiegałem koło tego domku, gapię się po oknach czy w środku kogoś nie ma i CIEMNOŚĆ, CIEMNOŚĆ WIDZĘ :E a tu chłop do mnie strzela przez okno.

Nie miałem takich problemów, może komuś HDR źle działa.

Opublikowano
13 minut temu, Dziarson napisał(a):

To jest tak jak multi grasz na utra ustawieniach zamiast low i bez dymu 

Gram na medium w 4K, DLSS B. GTX 3080 10GB już nie wyrabia pomału.

Chyba będzie trzeba kupić chociaż 5070 Ti na przeczekanie. Ciekawe ile zyskam. Czy będzie się dało grać w 4K DLSS Q na Wysokich.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Doamdor napisał(a):

Brakuje najważniejszego procesora 9800X3D.

FPSa jesteś ciekaw?

1080p native,  preset performance 300-350fps

Inna mapa w 720p 280-330fps

Z tego 280-320 po włączeniu MFGx4 robi się 900-1000fps

Na Custom i Ultra presecie jest mniej o jakies 30-40fps no i tez zgrywanie obrazu pare fps. 

Majac tak jak Ty 5090 możesz spokojnie sobie grac w 1440p z dlss balane/perfromance ~300fps :) 

Edytowane przez maxmaster027
Opublikowano
11 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

FPSa jesteś ciekaw?

1080p native,  preset performance 300-350fps

Inna mapa w 720p 280-330fps

Z tego 280-320 po włączeniu MFGx4 robi się 900-1000fps

Na Custom i Ultra presecie jest mniej o jakies 30-40fps no i tez zgrywanie obrazu pare fps. 

Majac tak jak Ty 5090 możesz spokojnie sobie grac w 1440p z dlss balane/perfromance ~300fps :) 

ale to gniecie CPU, 86c, 125W non stop :D

Opublikowano

ja się jeszcze zastanawiam czy tak zaawansowana destrukcja nie będzie czasem problemem, kiedy budynki się nie niszczą to można się chować przez cały mecz, na wideo widać że po kilku minutach już nie ma się gdzioe chować, wiec jak to wygląda, wszyscy latają po niemal płaskiej mapie? czy niektóre elementy nie da się zniszczyć? 

jeśli wszystko jest rozwalone po 2 minutach to lipa. 

Opublikowano
10 minut temu, samsung70 napisał(a):

ja się jeszcze zastanawiam czy tak zaawansowana destrukcja nie będzie czasem problemem, kiedy budynki się nie niszczą to można się chować przez cały mecz, na wideo widać że po kilku minutach już nie ma się gdzioe chować, wiec jak to wygląda, wszyscy latają po niemal płaskiej mapie? czy niektóre elementy nie da się zniszczyć? 

jeśli wszystko jest rozwalone po 2 minutach to lipa. 

mapy nie sa plaskie zeby takie cos sie zdazylo. masz naturalne oslony ktorych nie da sie zniszczyc.

Opublikowano

Wracając jeszcze do zniszczeń. Odpaliłem sobie z ciekawości Bad Company 1 na Xbox 360 i ciągle jednak BF 6 jest w tyle. Tam niszczenia były bardzo punktowe, a tutaj całę ściany się sypią w całości. NIby wygląda efektownie, ale taki BC1 było w temacie bardziej realistyczne.