Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takich trybach jak Domination czy King of the hill powinni zdecydowanie wyłączyć możliwość reanimacji i nie udawać, że to coś więcej niż CoD.

Reanimacja trwa dłużej niż wduszenie spacji + respawn + ponowne dobiegnięcie do celu.

Opublikowano
1 minutę temu, krukkpl napisał(a):

W takich trybach jak Domination czy King of the hill powinni zdecydowanie wyłączyć możliwość reanimacji i nie udawać, że to coś więcej niż CoD.

Reanimacja trwa dłużej niż wduszenie spacji + respawn + ponowne dobiegnięcie do celu.

Tak TTK jest za szybki.

Teraz, Doamdor napisał(a):

Niby ludzi sporo, a większość na mapie to boty. xD

Gorzej... Az mi się BF3 przypomniało :D

Opublikowano

A jak trafisz na ADHD (jak w COD) to już kaplica.

Godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

Słabo jak na darmo. W Wukonga nawet więcej grało w pełnej cenie:E

Wukong ma znacznie niższy próg wejścia i nadal uważam ze za tymi milionami graczy stali przede wszystkim Chinczycy  :E

Opublikowano

Dzisiaj zmieniłem 7500F na 7800x3d i z tak średnim GPU jak mam FPS dużo lepszy oczywiści z FSR. Dużo ludzi pisze że jak niemasz 5090 albo 4090 to nie wykorzystasz x3d i gówno prawda 

• Upvote 1
Opublikowano

Na razie starczy grania, ale miałem kilka razy dziwne wrażenie, że jest coś nie tak z grą, a dokładnie z przeciwnikami. Nikogo nie było, tuż obok mnie jakby przez ścianę przeszedł koleś i mnie strzelbą załatwił, wyglądało to komicznie i cheatersko. Nie miał innej drogi, a nie mogłem go nie widzieć, byłem zdziwiony, zrobiłem screena kolesia co mnie ubił w razie czego. Żadnego laga ani nic nie było, żebym miał mi się teleportować. Chyba, że respawn przy mnie. 

Zdarza się, że gra ma takie dziwne wariujące tekstury, który po 1-3sekundach ustępują, nie zawsze, czasem kilka mapek i nie ma problemu.

bf6event_2025_08_09_13_13_37_068.thumb.png.21767495504d69d2acafa3a38271b5fe.png

To było tutaj, chłop pojawił się w ścianie
bf6event_2025_08_09_12_50_49_606.thumb.png.11ec66b16f23ff8e1afc3ed50d737999.png

• Upvote 1
Opublikowano

Dodam, że Kromka miał rację, PM- ten SGX co jest w becie to tzw "laserowa dzida", pobiłem rekord w ilości killi- 23. Nigdy tyle nie nabiłem, to ja raczej ginąłem w "takiej ilości" :E 

Na razie gra się fajnie, gdyby nie cena 300zł to może bym wziął na premierę, a tak nie dam tyle, do pogrania od czasu do czasu zamiennie od gierek single to jest za dużo, ale jakbym natłukł jakiś rekord w ilości godzin w grze- więcej niż w BF4, to już można byłoby mówić o jakimś sukcesie dla takiego laika w multi jak ja. :pajac:

Opublikowano

@Kadajo

Tak się składa, że gram bardzo dynamiczne z dużą czułością myszy i w samej grze, czyli będzie taki ADHD :E ograniczony przez problemy z dostawcą internetu... ( we wszystkich grach online mam ten sam objaw, czyli jakby to nazwać "szarpanie" stare łącza Netii u mnie konkretnie w mieście, a jest nowy uruchomiony około 1,5 roku. Muszę wypowiedzieć umowę i wziąć ponownie do nowego :D

Opublikowano

No to lipa,poki co 70fps w 1440p :E . Ani karta ani procek nie dobija wiecej jak 80% uzycia. Gsync tez szarpie,nie daje nic . Gra najlepiej chodzi w bordless window. Co najlepsze na wbudowanym w lapku monitor jest super plynnie,na zewnetrznym jakas lipa. 

Opublikowano (edytowane)

Generalnie fajnie się gra. Podoba mi się. Grafika ładna. Jest jednak dość szybki, mały rozrzut broni, trochę taki codowaty. Może ten tryb portal i ustawienia 1 shoot 1 kill pomogą 

Edytowane przez raul_ole