krukkpl 221 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia W takich trybach jak Domination czy King of the hill powinni zdecydowanie wyłączyć możliwość reanimacji i nie udawać, że to coś więcej niż CoD. Reanimacja trwa dłużej niż wduszenie spacji + respawn + ponowne dobiegnięcie do celu.
Doamdor 1 778 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Trochę pograłem i grało mi się prawie identycznie jak w BF3. W 4K z DLAA bardzo ładnie gra działa. Boty w tej grze to jest mięso armatnie. Niby ludzi sporo, a większość na mapie to boty.
Kadajo 7 406 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia 1 minutę temu, krukkpl napisał(a): W takich trybach jak Domination czy King of the hill powinni zdecydowanie wyłączyć możliwość reanimacji i nie udawać, że to coś więcej niż CoD. Reanimacja trwa dłużej niż wduszenie spacji + respawn + ponowne dobiegnięcie do celu. Tak TTK jest za szybki. Teraz, Doamdor napisał(a): Niby ludzi sporo, a większość na mapie to boty. Gorzej... Az mi się BF3 przypomniało
Doamdor 1 778 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia @Kadajo W BF3 z 8 lat nie grałem, w BF1 tylko kampanie przeszedłem , BF5 w ogóle nie grałem. Dziś pierwszy raz odpaliłem BF6 i gdzieś to już widziałem, a w BF3. Ciekawe jak długo utrzyma im się cena 299zł.
Kadajo 7 406 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Gra jest fajna ale moim zdaniem trochę za szybka jak na BF'a. 2
sniper76 155 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia @Kadajo To samo stwierdziłem oglądając gameplay
Kadajo 7 406 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia A jak trafisz na ADHD (jak w COD) to już kaplica. Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Słabo jak na darmo. W Wukonga nawet więcej grało w pełnej cenie Wukong ma znacznie niższy próg wejścia i nadal uważam ze za tymi milionami graczy stali przede wszystkim Chinczycy
zlotnik 54 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Dzisiaj zmieniłem 7500F na 7800x3d i z tak średnim GPU jak mam FPS dużo lepszy oczywiści z FSR. Dużo ludzi pisze że jak niemasz 5090 albo 4090 to nie wykorzystasz x3d i gówno prawda 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Na razie starczy grania, ale miałem kilka razy dziwne wrażenie, że jest coś nie tak z grą, a dokładnie z przeciwnikami. Nikogo nie było, tuż obok mnie jakby przez ścianę przeszedł koleś i mnie strzelbą załatwił, wyglądało to komicznie i cheatersko. Nie miał innej drogi, a nie mogłem go nie widzieć, byłem zdziwiony, zrobiłem screena kolesia co mnie ubił w razie czego. Żadnego laga ani nic nie było, żebym miał mi się teleportować. Chyba, że respawn przy mnie. Zdarza się, że gra ma takie dziwne wariujące tekstury, który po 1-3sekundach ustępują, nie zawsze, czasem kilka mapek i nie ma problemu. To było tutaj, chłop pojawił się w ścianie 1
caleb59 1 621 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Potwierdzam przenikanie przez ściany, czasami brak kroków przeciwników i te łamiące się tekstury też.
skypan 1 752 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia @Reddzik Z teksturami też tak czasami mam oraz raz na jakiś czas znika mi broń. Tylko restart gry pomaga. 1 1
Kadajo 7 406 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Tego błędu nie miałem ani razu, ale może za krótkie sesje robiłem. 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Dodam, że Kromka miał rację, PM- ten SGX co jest w becie to tzw "laserowa dzida", pobiłem rekord w ilości killi- 23. Nigdy tyle nie nabiłem, to ja raczej ginąłem w "takiej ilości" Na razie gra się fajnie, gdyby nie cena 300zł to może bym wziął na premierę, a tak nie dam tyle, do pogrania od czasu do czasu zamiennie od gierek single to jest za dużo, ale jakbym natłukł jakiś rekord w ilości godzin w grze- więcej niż w BF4, to już można byłoby mówić o jakimś sukcesie dla takiego laika w multi jak ja.
Krauziak 61 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia DLSS nie działa, czy to tylko mój sprzęt kuleje? Nie ma absolutnie żadnej różnicy w fps, a jest nawet gorzej. W 2042 dlss dodaje dobre 20 - 30klatek,tu nic
skypan 1 752 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia @Krauziak Tak Z DLSS nie ma żadnej korzyści i jest tak jak piszesz. A powiedzcie po co mi czołganie w czołgu ? 1
sniper76 155 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia @Kadajo Tak się składa, że gram bardzo dynamiczne z dużą czułością myszy i w samej grze, czyli będzie taki ADHD ograniczony przez problemy z dostawcą internetu... ( we wszystkich grach online mam ten sam objaw, czyli jakby to nazwać "szarpanie" stare łącza Netii u mnie konkretnie w mieście, a jest nowy uruchomiony około 1,5 roku. Muszę wypowiedzieć umowę i wziąć ponownie do nowego
Krauziak 61 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia No to lipa,poki co 70fps w 1440p . Ani karta ani procek nie dobija wiecej jak 80% uzycia. Gsync tez szarpie,nie daje nic . Gra najlepiej chodzi w bordless window. Co najlepsze na wbudowanym w lapku monitor jest super plynnie,na zewnetrznym jakas lipa.
Kadajo 7 406 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia @sniper76 no to może ja naprawdę już za stary jestem albo za mało gram.
raul_ole 153 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia (edytowane) Generalnie fajnie się gra. Podoba mi się. Grafika ładna. Jest jednak dość szybki, mały rozrzut broni, trochę taki codowaty. Może ten tryb portal i ustawienia 1 shoot 1 kill pomogą Edytowane 9 Sierpnia przez raul_ole
sniper76 155 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia @Kadajo A gdzie tam stary Jesteś w moim wieku bądź troszkę starszy jak tylko sięgnąć pamięcią to od zawsze latam dynamiczne Tak na marginesie wspomnę iż mam ADHD patrząc po testach
Kadajo 7 406 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Czyli za malo gram Ło panie idziemy na rekord 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź