WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Ależ oczywiście, że cały czas mówię o krzywej mocy i momentu obrotowego. To nie są stałe. Nie wiem skąd "przecież to nie jest stała. Więc mówienie o ilorazie to źle z punktu widzenia fizyki." jak to nie jest tematem dyskusji ani tak nie powiedziałem.
dysk gen 4 pod adapter tak? ja ostatnio myslalem o kupnie czegos takiego https://allegro.pl/oferta/adapter-dysku-m-2-ssd-nvme-pci-e-4-0-x16-x8-x4-64gbps-przejsciowka-kieszen-13482423331 - lepsze niz ugreenowe opcje, ale zdecydowalem sie na chinczyka po taniosci i tez dziala
jak masz 2 dyski
1dysk zapchany grami etc
a drugi na ktorym nic nie masz i zainstalujesz system i DOPIERO PO TEJ AKLCJI podepniesz dysk1 to:
bedziesz musial recznie wlaczac gry i inne z lokalizacji eksploratora plikow
zeby temu zapobiec albo zrobisz indeksowanie przez opcje windosowe, albo uruchomisz instalkki steamowe i innych od nowa - instalator steam (na przyklad) wykryje ze hej tutaj juz jest steam i bedzie ci juz dzialac to ze klikasz windows i wpisujesz steam i ci automatyzcnie odpala steama.
ah i wszelkie zmienne srodowiskowe bedziesz musial ustawic od nowa albo zreinstalowac program, ktory je wykorzystywal.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź