Dominix 405 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września teraz te dzieciaki to juz ojcowie, wiec moze ogarna
caleb59 1 633 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Wierz mi, wiek nie ma nic do tego. Jak ktoś jest mentalnie słaby to takim zostanie - wiem bo byłem w klanie CoD 4, gdzie na co dzień słuchałem na Teamspeaku wywodów starych chłopów co to oni by zrobili z takim czy innym w realu jakby go dorwali za sposób w jaki ta dana osoba grała.
Pentium D 1 166 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września (edytowane) Widzę, że kampania w tej grze to tylko około 5 godzin. Trochę mało. Bieganie i strzelanie się po nic w multi pewnie znudzi mi się po paru godzinach. Edytowane 29 Września przez Pentium D
skypan 1 753 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 9 godzin temu, caleb59 napisał(a): Tak tęsknisz za tymi adminami a co drugi to był zwykły dzieciak Teraz będzie jeszcze gorzej bo każdy może "założyć" serwer. Jednak zawsze znajdą się jakieś normalne serwery gdzie warto będzie postać w kolejce. W każdym MP tak jest. 1
oldfashioned 470 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Troche nostalgicznie z tymi starymi serwami sie zrobilo. Szkoda ze nie wroca juz te czasy, gdzie sie caly klan zrzucal po 10-20 pln na miesiac zeby postawic server w BF2 i TS'a Wchodzac na pewne polskie/zagraniczne servery wiedziales ze bedziesz mial 'jakosc' i stalych bywalcow. W sumie cala polska scena online trzymala poziom - 8 slowo na 14 stronie instrukcji albo ban
skypan 1 753 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Kiedyś to było I właśnie mam pełne zaskoczenie, że na starej stronie, na której zaczynałem z BF-e ktoś jeszcze żyje. BATTLEFIELD.pl - klik Dominiko dał Newsa o BF6. Co prawda w sierpniu ale jest. Pozdrowionka dla Dominiko
Nigher92 54 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września (edytowane) fajna ta stronka battlefield.pl Edytowane 30 Września przez Nigher92 4
oldfashioned 470 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Tam sie perma dostawalo jak ktos mial piracka wersje gry nawet, wiec patrzac na nick i wiek, pewnie gdzies Ci sie tam jezyk rozwiazal kiedys
skypan 1 753 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 15 minut temu, Nigher92 napisał(a): fajna ta stronka battlefield.pl Czyli jak pisałem. Strona działa Takiego mema znalazłem. Co prawda od cs ale kto wie jakie wieści będą po premierze BF-a 5
Nigher92 54 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 57 minut temu, ODIN85 napisał(a): Zrób nowe konto Nawet nie wiem czy tam mialem konto mozliwe ze za czasow battlfielda 2 (jezeli strona istniala) mozliwe ze wtedy sie tam udzielalem jako gowniak ale od tamtego czasu to ja sie przeprowadzalem 3x ostatni raz 6 lat temu przeprowadzka wiec nowe IP bo nowy dostawca a napewno od tamtego czasu sie na forum nie udzialem glownie to byl pclab najlepsze jest to ze na mobilnym internecie z tel nawet pokazuje mi bana
skypan 1 753 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Ta strona trochę zahacza już o nekrologi więc może być problem z dotarciem do admina 1
caleb59 1 633 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września (edytowane) Instalować nowe 581.42 od Nvidii dla Battlefielda 6. Edytowane 30 Września przez caleb59
ODIN85 3 503 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Tylko czemu premiera o 17 a nie 10 jak beta
oldfashioned 470 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Trzeba z pracy wrocic, pozegnac sie z partnerka, dzieckiem. 3
skypan 1 753 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Ja tam remont odkładam na później Jakoś wytrzymam. 3
Reddzik 2 776 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września A jak ktoś nie ma BF6 to też musi wgrywać?
ODIN85 3 503 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września (edytowane) Edytowane 30 Września przez ODIN85
Dominix 405 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): to bylo juz podawane z 2 strony wczesniej 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź