Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wierz mi, wiek nie ma nic do tego. Jak ktoś jest mentalnie słaby to takim zostanie - wiem bo byłem w klanie CoD 4, gdzie na co dzień słuchałem na Teamspeaku wywodów starych chłopów co to oni by zrobili z takim czy innym w realu jakby go dorwali za sposób w jaki ta dana osoba grała. :E

Opublikowano
9 godzin temu, caleb59 napisał(a):

Tak tęsknisz za tymi adminami a co drugi to był zwykły dzieciak

Teraz będzie jeszcze gorzej bo każdy może "założyć" serwer. Jednak zawsze znajdą się jakieś normalne serwery gdzie warto będzie postać w kolejce. W każdym MP tak jest.

• Upvote 1
Opublikowano

Troche nostalgicznie z tymi starymi serwami sie zrobilo. Szkoda ze nie wroca juz te czasy, gdzie sie caly klan zrzucal po 10-20 pln na miesiac zeby postawic server w BF2 i TS'a ;) 
Wchodzac na pewne polskie/zagraniczne servery wiedziales ze bedziesz mial 'jakosc' i stalych bywalcow. W sumie cala polska scena online trzymala poziom - 8 slowo na 14 stronie instrukcji albo ban ;) 

Opublikowano
57 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Zrób nowe konto:E

Nawet nie wiem czy tam mialem konto mozliwe ze za czasow battlfielda 2 (jezeli strona istniala) mozliwe ze wtedy sie tam udzielalem jako gowniak ale od tamtego czasu to ja sie przeprowadzalem 3x ostatni raz 6 lat temu przeprowadzka wiec nowe IP bo nowy dostawca a napewno od tamtego czasu sie na forum nie udzialem glownie to byl pclab najlepsze jest to ze na mobilnym internecie z tel nawet pokazuje mi bana :E