TheMr. 2 602 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Jak będzie za 40 zł to się kupi, szykuje się że tytuł wytrzyma tak długo jak BF3/BF4 który nadal jest grany.
SylwesterI. 865 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października 2 godziny temu, galakty napisał(a): Dobra leci preload na Steam 2
Gret 554 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października @galakty @SylwesterI. no i u mnie też, to przez was 2 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października 1 minutę temu, Gret napisał(a): @galakty @SylwesterI. no i u mnie też, to przez was Ja to dziś pod nowego battelka jeszcze w MM zakupy robiłem uszka, mysia i trawniczek dla mysi a w pracy ludki oszaleli , wszyscy ustawiliśmy dzwonki w fonie i alarmy na przerwy : bf1943-ringtone.m4a 4 1
noah 45 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Ja już wypisałem urlop na piątek i tak musiałem bo syna do lekarza prowadzę.Ale krew oddaje w poniedziałek więc do środy sobie popykam. 1
raul_ole 153 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października (edytowane) Gdzie wy pracujecie że pracowca nie patrzy krzywo na to że ktoś poszedł oddać krew i nie ma go w pracy 2dni Edytowane 8 Października przez raul_ole 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października (edytowane) Grę ściągam przez internet z fona, mam 20giga dziennie potem muszę co 2 giga odświeżać limit (internet w abonamencie, ale takie w nl zasady), poszło te 20 giga, teraz co minutę albo dwie muszę klikać, żeby odświeżyć, jeszcze 25 razy i gra będzie na dysku, nawet na serialu się nie mogę skupić Edytowane 8 Października przez SylwesterI. 2
noah 45 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Ja tak oddaje od lat mam już 37 litrów oddane a że wpadnie wolne. 1
noah 45 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października I będzie tak jak dzwonisz do przychodni jesteś 24... w kolejce
Phoenix. 4 713 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Gydby koogs interesowalo to tryb BR bedzie mocno nastawiony na esport, tworcy contentu juz maja spore info ale jeszcze nie moga o tym mowic
Funky Koval 125 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Preorder zrobiony. Czy słuchawki z mikrofonem to konoeczność czy dam rade komunikować się promtami jak w helldivers 2?
userKAMIL 856 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): He? czemu nie na pc? Dostałem od znajomka za free więc pogram na konsoli.
zozolek 312 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października W dniu 7.10.2025 o 12:21, galakty napisał(a): CoD nie jest konkurencją dla BF. Majac w pamieci bete, to mamy małe mapy i adhd . Nawet start rundy można pomylić z codem. Chwilowo nie ma biegających jedi i innych tęczowych misi, ale dopracuja.
skypan 1 752 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października (edytowane) 26 minut temu, Funky Koval napisał(a): Czy słuchawki z mikrofonem to konoeczność czy dam rade komunikować się promtami jak w helldivers 2? Tylko mikrofon o ile grasz ze znajomymi. A generalnie jak trafisz na ogarniętych ludzi to nawet tego nie potrzeba. Wystarczy biegać za dowódcą drużyny. Edytowane 8 Października przez skypan 1
MaxxGroo 27 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października (edytowane) Jak ktoś ma słabszego PC i będzie próbował w to grać, niech lepiej odpuści. Zdecydowanie mniej nerwów zje na czymś starszym, bo jak w niestabilnych 50 fps równać się z ludźmi co mają betonowe 180fps, monitory 180hz,itp itd. Odpuście sobie tej krzywdy, chyba że nie macie zamiaru strzelać, a apteczki rzucać. Pograłem trochę w betę, robiłem tam miazgę. Edytowane 8 Października przez MaxxGroo
userKAMIL 856 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Jest jakieś potwierdzone info czy na zwykłym PS5 będzie 120FPS jak w COD?
Phoenix. 4 713 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Na żadnej konsoli nie wyciąga 120fps, tylko z nazwy. Chyab się się coś zmieniło bo tak to na PRO ok 80-90fps. Za to gra ma na konsoli wysoką rozdzielczość. Jutro schodzi NDA od twórców treści więc internet zaleje masa informacji i gameplay
aetern 9 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Panowie, coś dziwnego dzieje się z moim EA launcherem: Pobrałem grę, a wyświetla mi się, jako niezakupiona. Ma ktoś taki przypadek? XD
skypan 1 752 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Poczekaj. Może serwery się wysypały. W BF42 też jakieś teraz cyrki się dzieją
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź