dlogi 24 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października https://www.techpowerup.com/review/battlefield-6-performance-benchmark/4.html Patrząc na porównanie screenów ustawień overkill vs low, niemal na pewno w multi będę grał na low by mieć lepszą widoczność. Pomijając nawet taką oczywistość jak więcej klatek. Singla przejdę na maksymalnych z włączonym generatorem klatek i elo 1
dawidoxx 976 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Jednak świetny singiel Recenzje tego typa to są dla takich pelikanów jak Ty 3 1 2
tgolik 548 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października 49 minut temu, dawidoxx napisał(a): Recenzje tego typa to są dla takich pelikanów jak Ty Miły to nie jesteś. 1
dawidoxx 976 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października O i jest kuzyn Odin, a niby czemu jestem nie miły?
tgolik 548 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października (edytowane) 1 minutę temu, dawidoxx napisał(a): O i jest kuzyn Odin, a niby czemu jestem nie miły? Jednego nazwałeś typem, drugiego pelikanem. Staram się być miły, choć łatwo nie jest. Edytowane 9 Października przez tgolik
skypan 1 753 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października Czyli jutro po 17-tej forum opustoszeje 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października "Battlefield 6 Portal już działa! Możesz tworzyć własne tryby gry i doświadczenia jeszcze przed oficjalną premierą 10 października! Eksperymentuj z zasadami, mapami, klasami i pojazdami – pełna swoboda w Twoich rękach. Sprawdź tutaj: portal.battlefield.com/bf6/login"
caleb59 1 633 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października Wcześniej wrzuciłem linka z Twittera, że jest update 3.6GB ale u mnie osobiście nic nie widać, nic nie słychać. Jedyne co dzisiaj wskoczyło na EA App to update gry ale ważący 393MB i to tyle.
Pentium D 1 166 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Czasem zapominam, że już nie mam monitora 1080p a 1440p. Kurde trochę sraka na 7800 xt. Na medium miałbym grać z cieniami na wysoko Jeszcze to grane na 9800X3D i Ramy trochę szybsze niż moje.
dlogi 24 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października To są testy bez upscalera. 7800XT jest lepszy od 9060XT a wyniki tej drugiej z FSR masz ponizej
Pentium D 1 166 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Granie w strzelankę z fejkowymi klatkami? Co za czasy jpde 1
dlogi 24 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Teraz, Pentium D napisał(a): Granie w strzelankę z fejkowymi klatkami? Upscaling w tym przypadku FSR to nie generator klatek. Dwie całkiem różne rzeczy, ten drugi nie nadaje sie do strzelanek sieciowych natomiast FSR bez problemu. 1
Pentium D 1 166 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Teraz, dlogi napisał(a): Upscaling w tym przypadku FSR to nie generator klatek. Dwie całkiem różne rzeczy, ten drugi nie nadaje sie do strzelanek sieciowych natomiast FSR bez problemu. racja pojebało mi się bo akurat robię trzy rzeczy na raz
Joloxx9 941 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Poprawili movement, korci żeby kupić. 9 godzin temu, dlogi napisał(a): https://www.techpowerup.com/review/battlefield-6-performance-benchmark/4.html Patrząc na porównanie screenów ustawień overkill vs low, niemal na pewno w multi będę grał na low by mieć lepszą widoczność. Pomijając nawet taką oczywistość jak więcej klatek. Singla przejdę na maksymalnych z włączonym generatorem klatek i elo 2025(zaraz 2026) ray tracing uje muje a chłop mówi że z wyłączonymi cieniami będzie grać
oldfashioned 470 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 4k max, dlss p i gierka ma 190 avg fpsu. Nie wiem kto sie tam optymalizacja zajmował ale powinien dostać premie. :p
Kabor 460 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 9 godzin temu, skypan napisał(a): Czyli jutro po 17-tej forum opustoszeje Jutro (dzisiaj) o 17 to raczej będą się pojawiały posty ja jestem w kolejce na miejscu 132 324 a wy? 2
ODIN85 3 503 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Robim zawody kto będzie miał największą liczbę
Funky Koval 125 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 45 minut temu, Kabor napisał(a): Jutro (dzisiaj) o 17 to raczej będą się pojawiały posty ja jestem w kolejce na miejscu 132 324 a wy? Pan tu nie stał proszę się nie wpychać
SylwesterI. 865 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) Długa była kolejka? Eee tam, na pół magazynka. Edytowane 10 Października przez SylwesterI. 2
Pentium D 1 166 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Dobrze, że ja o 17 będę spał i dopiero w nocy (jeśli już wykorzystam kod) będę grał. Całe to czekanie mnie ominie bo hype u mnie bliski zera. Może w nocy już będą testy realne z gry z rx 7800 xt bo teraz to same wyniki z bety multi.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź