Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pograłem z 1,5h na różnych serwerach i w sumie gówna ugrałem. Gąbki na pociski, czas gry nieznany i inne bzdury i mi się odechciało grać. Szkoda, że nie ma tego serwera na którym grałem w sobotę rano.

Że co?

Edytowane przez Pentium D
  • Confused 1
Opublikowano
4 minuty temu, Pentium D napisał(a):

Pograłem z 1,5h na różnych serwerach i w sumie gówna ugrałem. Gąbki na pociski, czas gry nieznany i inne bzdury i mi się odechciało grać. Szkoda, że nie ma tego serwera na którym grałem w sobotę rano.

W BF6 trzeba latać, skakać i ogarniać chaos, inaczej nic nie ugrasz. 

Opublikowano
2 minuty temu, galakty napisał(a):

Albo trochę przykampić  jako medyk ;)  K/D  na poziomie  5/1  wtedy nie jest jakimś  nieosiągalnym wyzwaniem  :)  to szczególnie dobra metoda dla starych zgredów co im palce posztywniały  :)

Opublikowano
5 minut temu, galakty napisał(a):

No tak, ale ja piszę o tym jakie gówniane serwery ludzie tworzą. Walisz w typa cały magazynek a ten dalej stoi, podbiega i z noża dostałem za ponad 570 HP i wtedy zrozumiałem gdzie wlazłem :E 

Opublikowano
11 minut temu, Pentium D napisał(a):

No tak, ale ja piszę o tym jakie gówniane serwery ludzie tworzą. Walisz w typa cały magazynek a ten dalej stoi, podbiega i z noża dostałem za ponad 570 HP i wtedy zrozumiałem gdzie wlazłem :E 

Eeeee to są takie zasady? 

Bo gąbka na pociski to i na oryginalnych jest, a z noża 2 razy trzeba trafić (chyba że od tyłu to raz)

Opublikowano

W Portalu można tworzyć dziwy, tak był zresztą reklamowany.

Problem w tym ze teraz jeśli będą tam boty to nic z tego nie masz prócz zabawy.

I w ten sposób zabili praktycznie portal.

Bo teraz każdy będzie stawiał serwery bez bot backfill

Wiec powodzenia z czekaniem aż się serwer zapełni ludźmi i uruchomi.

Właśnie odstrzelili sobie stopy.

Ale może to i lepiej, ludzie już piszą, że robią refoundy za "false advertising".

Ale DICE coś tam działa "podobno", ludzie się ewidentnie wkurwili.

https://www.reddit.com/r/BattlefieldPortal/

Opublikowano
2 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Ale może to i lepiej, ludzie już piszą, że robią refoundy za "false advertising".

Za co? :krejzol: 
Pewnie Ci z cronusem zbanowani tez maja robic refundy? 

Jeden cheatuje hardware'owo z cronusem zeby miec przewage nad innymi, drugi farmi boty zeby miec lepszy sprzet od reszty.
Lata temu za chwalenie sie online statspaddingiem bany na forach/polskich serverach by polecialy, a lokalna scena bf'a by Wam latke na lata przykleila.

• Thanks 1
Opublikowano

Osobiście nie mam nic przeciwko osobom, które wbijały sobie poziom do broni czy pojazdów. W BF42 do dania dzisiejszego to działa i jest OK. Nie wbija się K/D, przepustki sezonowej i wyzwań. Generalnie nie ma wpływu na postęp gracza. Tylko bronie i pojazdy. Tak powinno być od początku w 6-ce.  Jak ktoś później zaczyna grać lub po prostu mało gra to w taki sposób szybko zrówna się z poziomem innych graczy.

11 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Lata temu za chwalenie sie online statspaddingiem bany na forach/polskich serverach by polecialy, a lokalna scena bf'a by Wam latke na lata przykleila.

To fakt. Tylko za czasów BF2 nie było pierdyliona odblokowań więc właściwie nie było co robić. W BF 3,4,1,V też właściwie nie trzeba było tego robić bo wszystko wbijało się normalnie po prostu grając. A w 6-ce jest totalna abominacja zadań. Jest tego masa i są głupio skonstruowane. Są zadania, na których po prostu musisz się skupić podczas danej rozgrywki i właściwie olać resztę. I to tak fest. 

Opublikowano
1 minutę temu, Pentium D napisał(a):

Cuda na kiju tam można ustawić. 

W takim ustawieniu rozumiem że zadań nie wbija, ale jak jest zwykłe HC i nic innego niezmienione to powinno naliczać normalnie. 

Ubili Portal zanim na dobre się rozkręcił. 

Opublikowano
1 minutę temu, galakty napisał(a):

W takim ustawieniu rozumiem że zadań nie wbija, ale jak jest zwykłe HC i nic innego niezmienione to powinno naliczać normalnie. 

Ubili Portal zanim na dobre się rozkręcił. 

Z tego co dzisiaj widziałem to na większości było 150% tylko CHYBA do xp. Na tym zjebanym było po 100% do wszystkiego. 

Opublikowano
2 minuty temu, skypan napisał(a):

Jak EA robi "piaskownice" to niech ją będzie a nie kastruje po czasie. Jak chcą ogarnąć przeciążenia serwerów to wszystko co odbiega od normy w kwestii botów niech będzie pozbawione opcji Serwer trwały.

Dokładnie.

Bez botów portal padnie, bo za mało prawdziwych graczy tam jest.

Już pomijam gry niestandardowe gdzie gra będzie tylko dla samej gry, bo nic z tego nie będziesz miał.

To jest absurd. Muszą się z tego wycofać albo znaleźć idealne pośrednie rozwiązanie i to na wczoraj.

• Upvote 1
Opublikowano

Moim zdaniem najlepsze co mogą zrobić to dosłownie skopiować rozwiazanie które było w 2042, bo nikt na to nie narzekał.

Dać możliwość grania w coopie/solo z poziomu głównego menu w główne tryby gdzie XP ma CAP a zadania tylko częściowo można wykonywać.

I to samo zrobić z portalem.

Natomiast ich główny problem teraz jest taki, że obiecali w Portalu FULLXP nawet z Botami i tego im nie odpuszcza.

Swoja droga jaki cel miała ta cala akcja, przecież to oczywiste było co się będzie działo jak można postawić serwer z botami. Nie ma opcji ze oni tam tego nie wiedzieli.

Czyżby oni naprawdę chcieli w ten sposób przyciągnąć słabszych graczy i zamknąć ich w pułapce, bo teraz o refound trudno, a i grać nie możesz tak jak na początku.

Ciekawy jestem czy ostatecznie nie pozwolą tym, co chcą jednak zwrócić gry.

Bo ciężko będzie im teraz z tego wyjść tak żeby wszyscy byli zadowoleni, jest to chyba wręcz niemożliwe.

• Upvote 1