Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, KaszaWspraju napisał(a):

Po zresetowaniu wszystkich ustawień, dosłownie wszystko, mam nadal tak. Skill się nie aktywuje po naciśnięciu 6.

ks.jpg

Hmm, teraz tak sobie przypominam ze faktycznie u mnie jednak tez tak się dzieje, bo parę razy zerknąłem ze wszytko naładowane a tez włączyć nie mogłem.

To chyba faktycznie jakiś bug, albo to się aktywuje tylko w określonych momentach.

Opublikowano
8 minut temu, oldfashioned napisał(a):

4 razy tylko odpalalem HC, ale to wlasnie o takich godzinach gdzie juz nie moglem nic zabic na normalnym servie (+/- 3am) i za kazdym razem mialem serva pelnego. 

Ja zazwyczaj HC odpalam do wbijania broni, jak mam się męczyć np. wyborowym na normalu gdzie jest ADHD to wolę HC i pyk chwila moment zrobione. 

Opublikowano
29 minut temu, galakty napisał(a):

Eeeee ja gram tylko full auto, kwestia jaka broń. M4 się nie nadaje na dalsze dystanse, to laser na bliski zasięg. Już PMy lepiej sobie radzą na daleko. 

To zacznij walić seriami, gwarantuje ci mniejsze marnowanie amunicji i więcej kili.

Opublikowano (edytowane)

Tak wygląda ścieżka bezpośrednio do jednej z map ;) 162.247.243.29 widać delikatny problem u mojego dostawcy Netia... w listopadzie biorę Orange 1Gps/300Mbps

image.png.0307e16787662796fb0b050c72fff9dd.png

Edytowane przez sniper76
Opublikowano

Pograłem sobie wczoraj pierwszy raz w tryb HC.
Od razu lepiej.

Od razu jakiś teamplay.

I spotkałem pierwsze osoby używające mikrofonu do komunikacji.
(trollującej dzieciarni i chrząkających konsolowców nieświadomych włączonego mikrofonu nie liczę)

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, sniper76 napisał(a):

Tak wygląda ścieżka bezpośrednio do jednej z map ;) 162.247.243.29 widać delikatny problem u mojego dostawcy Netia... w listopadzie biorę Orange 1Gps/300Mbps

image.png.0307e16787662796fb0b050c72fff9dd.png

Chodzi ci o nr 7?

Zdajesz sobie sprawe ze ten router  poprostu nie odpowiada na ping.

Czy o to ile hopow masz po interii?

Edytowane przez Sheenek
Opublikowano

Odpalilem dzis kampanie i mialem 3 glicze skryptow w jednej misji nie mowiac o innych bledach tepego AI i roznych baboli. Kampania to jest takie dno, ze ja nie wiem jak oni mogli to wydac. Moze 2-3misje max pociagne :hihot:

Graficznie slabo, to najgorsza kampania w najgorszym cod to jest 10/10 w porownaniu do tego

Opublikowano
1 godzinę temu, krukkpl napisał(a):

Pograłem sobie wczoraj pierwszy raz w tryb HC.
Od razu lepiej.

Od razu jakiś teamplay.

I spotkałem pierwsze osoby używające mikrofonu do komunikacji.
(trollującej dzieciarni i chrząkających konsolowców nieświadomych włączonego mikrofonu nie liczę)

HC jest super, szkoda tylko że Szturm grany jest 12vs12...