Fenrir_14 826 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października (edytowane) @Pentium D ale co to zmienia czy pisałeś od piątku czy od środy popielcowej ?? mnie to grzeje i nie sprawdzam kto z jaką częstotliwością tu piszę. Napisałem Ci jedynie (w odniesieniu do podlinkowanego short'a) że włączony filtr SOVIS poprawia widoczność przeciwnika w ciemnych pomieszczeniach (gdzie z kolei inni narzekają że nic nie widać) i przy niskim oświetleniu, więc wyłączenie go dlatego że zyebany jest balans oświetlenia to nie jest naprawienie błędu. Jak nie jesteś w stanie tego ogarnąć no to trudno, musisz z tym żyć, EOT. Edytowane 28 Października przez Fenrir_14
Pentium D 1 166 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Ja nigdzie na oświetlenie nie narzekałem więc nie wiem czemu do mnie z tym
Fenrir_14 826 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października 52 minuty temu, Nigher92 napisał(a): Prościej już nie potrafię haha
barteke 15 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października 38 minut temu, Phoenix. napisał(a): To tylko download, poprawki wejda wraz ze startem sezonu Poprawki są już zaimplementowane zgodnie z ogłoszeniem: Cytat 09:00 UTC: Update 1.1.1.0 goes live on all platforms. Players will be prompted to download and install the update, which includes all technical and gameplay changes.
skypan 1 753 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Na pewno działa skrzynia z zaopatrzeniem. Na Kairze niektóre korytarze które odwiedziłem są jaśniejsze więc coś tam pogmerali z tą "widocznością". Jest zdecydowanie lepiej. 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października 1 minutę temu, barteke napisał(a): Poprawki są już zaimplementowane zgodnie z ogłoszeniem: To jest tylko info ze zawiera poprawki Wszystko odblokuje sie o 16:00
dawidoxx 976 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października (edytowane) m4 nadal kosi więc na razie nic nie było zmieniane. zobaczymy jak bedzie po 16 Edytowane 28 Października przez dawidoxx 1
skypan 1 753 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Muszą jeszcze zaktualizować grę po stronie serwerów. To co można było zaktualizować po stronie klienta to działa reszta później. Przykład braku po stronie serwerów są np. wyzwania które jeszcze są po staremu 1
caleb59 1 633 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Chociaż tym razem numerek w menu się zgadza i jest 1.1.1.0.
caleb59 1 633 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października (edytowane) Opinie o tej nowej mapie na polach naftowych też kiepskie na reddicie. Fajny ten pierwszy sezon - taki do dupy. Edytowane 28 Października przez caleb59 2 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października 2 godziny temu, Fenrir_14 napisał(a): hdr dalej leży W czym ten hdr leży? , na aoc oled jest dobrze
skypan 1 753 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października 19 minut temu, caleb59 napisał(a): Opinie o tej nowej mapie na polach naftowych też kiepskie na reddicie. Fakt /10
Kadajo 7 416 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października 20 minut temu, caleb59 napisał(a): Opinie o tej nowej mapie na polach naftowych też kiepskie na reddicie. Fajny ten pierwszy sezon - taki do dupy. Nie da się wysadzać tych pomp ? @Oldman Było 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Nowe zawartości pobrane, będzie grane 2 dni wolnego w pracy, zobaczymy czy nie przedłużę do końca tygodnia
hajapackage 15 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października 19 minut temu, SylwesterI. napisał(a): W czym ten hdr leży? , na aoc oled jest dobrze Też nie wiem o co chodzi, bo od początku gram z HDR i jest spoko. LG C3 1
caleb59 1 633 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października (edytowane) Matko Boska - włączyłem testowo detale overkill i nic nie zmienili - na moście Manhattańskim w malutkim trybie król wzgórza zżera około 13GB VRAM mimo, że mam 12GB na karcie. Nie wiem czego oni tam nasrali w tych overkill, że 12GB VRAM karta to za mało do śmiesznego na dzisiejsze czasy 1080p. Edytowane 28 Października przez caleb59 2
SylwesterI. 865 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Nie wiem jakie macie słuchawki, ja mam logitechy proX grałem z tym ich ustrojstwem na usb, nie było tragedii. Ale podłączyłem je jako normalne słuchawki do płyty i załączyłem na razie triala DTS sound unbound, stwierdzam, że po trialu biere pełną wersję za 90 parę złociszy, bo jest ZNACZNIE LEPIEJ. Więc polecam sprawdzić triala DTS
Kadajo 7 416 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Polecam kupić porządne słuchawki Stereo wtedy nie będzie trzeba nic więcej, no może porządny wzmacniacz słuchawkowy/Stereo 1
Fenrir_14 826 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października (edytowane) @SylwesterI. @hajapackage mam wrażenie że przepala bardzo jasne sceny, LG C3. Wieczorem skalibruję sobie profil pod BF'a jeszcze raz po tych wszystkich poprawkach. Gram na Astro A50 gen 5 od Logitecha z Dolby Atmos Edytowane 28 Października przez Fenrir_14
Kadajo 7 416 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października 7 minut temu, caleb59 napisał(a): Matko Boska - włączyłem testowo detale overkill i nic nie zmienili - na moście Manhattańskim w malutkim trybie król wzgórza zżera około 13GB VRAM mimo, że mam 12GB na karcie. Nie wiem czego oni tam nasrali w tych overkill, że 12GB VRAM karta to za mało do śmiesznego na dzisiejsze czasy 1080p. Ale ze jak przeciez gra podobno nawet 8GB nie zjada Czyli wycieki pamięci nie naprawione 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października 6 minut temu, Kadajo napisał(a): Polecam kupić porządne słuchawki Stereo wtedy nie będzie trzeba nic więcej, no może porządny wzmacniacz słuchawkowy/Stereo Stereo nic ci nie da jak nie masz dts/dolby. 3
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź