userKAMIL 857 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października (edytowane) 23 minuty temu, dawidoxx napisał(a): Ale już te to walą codem strasznie.. CUDO! Oby jak najwięcej podobnych było... Edytowane 29 Października przez userKAMIL 2
Fenrir_14 827 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października @userKAMIL fajnie ale nie każdy lubi pedalstwo, a wiele tych kolorowych skórek to takie właśnie gejowskie klimaty. Od tego jest właśnie ten cały call of duty Battlefield niech zachowa surowy, wojenny styl. 3
userKAMIL 857 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Pomarzyć zawsze możesz... Daje miesiąc góra dwa i tych kolorowych skinów będzie sporo. Zobaczą, że to się sprzedaje i te Wasze ''sentymenty'' polecą sam wiesz gdzie.
Fenrir_14 827 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Przecież to nie ode mnie zależy co oni tam wstawiają więc czym się tu przejmować ? Nie będę poprostu używał tych pedalskich skórek a te bazowe są okej Raz na jakiś czas coś tam normalnego pewnie wleci. 1
Vulc 2 191 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Na początku był fajny military klimat, a teraz standardowo zaczyna się pajacówa z kolorkami. Niby człowiek wiedzioł, ale się trochę łudził. 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października 7 godzin temu, Fenrir_14 napisał(a): @ODIN85 ziomek to Ty mnie podniosłeś na przełamaniu mapa Manhattanie most? Ja tylko gram zespołowe DM. Godzinę temu, Vulc napisał(a): Na początku był fajny military klimat, a teraz standardowo zaczyna się pajacówa z kolorkami. Niby człowiek wiedzioł, ale się trochę łudził. Kiedy to zrozumiecie że nie jesteście już głównym targetem tego typu gier? Ma tak być żeby dzieciarnia była zadowolona i wywalała kupę kasy na te kolorowe bzdety. 2
Vulc 2 191 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października 4 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Kiedy to zrozumiecie że nie jesteście już głównym targetem tego typu gier? Wiesz, że można to rozumieć i równocześnie nadal z tego cisnąć? Jak nie widziałeś to już wiesz. 1 3
Phoenix. 4 730 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października (edytowane) Nowe info o #Battlefield6 💥 Serwery REDSEC działają w 30Hz, ale kiedy dochodzi do final fightu (ostatniego kręgu) przechodzą na 60Hz! 🔥 Jak mówi David Sirland: > „30Hz jest bardziej stabilne przy 100 graczach, a nasze 30Hz i tak przebija większość konkurencji.” Dla porównania Warzone zazwyczaj działa w okolicach 20Hz 👀 Edytowane 29 Października przez Phoenix. 1
HappyLittleGamer 191 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października 3 godziny temu, Vulc napisał(a): Na początku był fajny military klimat, a teraz standardowo zaczyna się pajacówa z kolorkami. Niby człowiek wiedzioł, ale się trochę łudził. Właśnie darmowy Redsec zmotywował mnie do zagrania i pierwszy raz czuję, że to jest gra podobna do Battlefield 3. Podobny realistyczny feeling jest jak w 3 który został potem utracony. Bronie dają większe wrażenie kontroli, mapy przejrzyste i ładne. "Militarny" klimat to dobre określenie. Aż kusi aby zakupić pełną wersję, tylko Battlefield ma to do siebie że po 100 godzinach już tak wieje nudą że człowiek potem żałuje zakupu Jest w tym Battiefieldzie coś co może zmienić ten stan rzeczy?
Funky Koval 125 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Niestety to samo co z warzone. Redsec jest free to play więc plaga cheaterów.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października W zadnej grze nie bedziesz mial wiecej jesli na mapie masz 150 graczy na raz Krotko miwac szybciej nie bedzie, gdyby bf mial 150 graczy to by mial tez 20hz 1
caleb59 1 633 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października 8 godzin temu, skypan napisał(a): Jeszcze w żadnej części nie słyszałem tyłu bab Non stop jakaś drze jape. Tego nie idzie słuchać. Kto wpadł na pomysł by inżynier miał damski głos. Pierwsza rzecz to odblokować chłopów gdzie się tylko da. Niestety wsparcie w NATO ma póki co tylko baby - mam nadzieję, że może z sezonem 2 to się w końcu zmieni. U PAX da radę mieć wszystkich chłopów.
oldfashioned 470 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Mozna sobie tez te jeki wylaczyc od tygodnia gram na lapku na okrojonym user.cfg i zadnych bab nie slysze
ODIN85 3 503 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Nawet dla mnie ta nowa mapa jest zbyt mała do DM.
oldfashioned 470 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Ja zagralem ja 2 razy w conquescie, raz w breakthrough i dla mnie byl jakis powiew swiezosci. Widze, ze zbiera okropne recenzje online, no ale dla conquescie mi sie mapka podoba. Wreszcie ma sie ten feeling ze jak sie leci z buta na pale z a do b do c to jednak robi sie 'mala glupote'. Nawet Firestorm tak nie kara.
Pentium D 1 166 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października (edytowane) Ej, co to za gówno mi wyskoczyło? GPU dzisiaj zmieniłem i takie akcje? Edit: co do chu.. Edytowane 29 Października przez Pentium D 1
skypan 1 753 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Czyżby ten ich antyczit "dżawelin" zadziałał ?
Kadajo 7 416 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Jakie Denuvo... Przecież EA od dawna ma ograniczona ilość aktywacji gry.
galakty 3 333 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października O nieeeee EA robi problemy? Ale tani kluczyk był co? Steama się nie chciało dopłacać? Hhehehehe 2
Pentium D 1 166 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października 4 minuty temu, galakty napisał(a): O nieeeee EA robi problemy? Ale tani kluczyk był co? Steama się nie chciało dopłacać? Hhehehehe Przecież to z klucza z promo intela. Zrestartowałem EA App i odpaliło.
galakty 3 333 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Tak tak, przecież wiem że za pełną kwotę byś nie kupił. Beka by była jakby nagle znowu sprawdzało czy masz Intela w budzie
caleb59 1 633 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Jeszcze origin.com. Widać jak ktoś do tego od lat łap nie wsadzał. Teraz, galakty napisał(a): Beka by była jakby nagle znowu sprawdzało czy masz Intela w budzie To tak nie działa.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź