ODIN85 4 253 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 https://ithardware.pl/aktualnosci/nvidia_rtx_5090_edycja_battlefield_6_wymagania-46228.html
Sheenek 412 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 @Kadajo ty sie robisz juz jak ten pan z filmu ponizej
babayaga 157 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 Ja nie lubię żadnego trybu oprócz podboju, to nawet na te challenge nie wchodzę :E.
Sheenek 412 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): To jest w ogóle HIT, nie lubisz BR ? "well to bad for you, bro" Ba, sporo wyzwan wlasnie wymaga BR i Gauntleta.
Sheenek 412 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 Teraz, Kadajo napisał(a): @Sheenek który ? No ten co sie na wszystkie sklepy (gry) poobrazal i na Zoloboz bedzie chodzil (nie gral/kupowal).
Kadajo 8 946 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 Teraz, Sheenek napisał(a): Ba, sporo wyzwan wlasnie wymaga BR i Gauntleta. W COD tez tak jest ? Ze jak grasz np. w Warzone to musisz też grac w klasyczny MP żeby zrobić wyzwania ? Bo ja rozumiem wyzwania za XP, ale jak chcesz coś odblokować to po kiego czorta jesteś zmuszany aby grac w tryby w które nie grasz.
caleb59 2 064 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 Chytry psychologiczny manewr - a może się spodoba, a może gracz się przerzuci na BR, a może przy okazji kupi jakieś skiny.
Kadajo 8 946 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 1 minutę temu, Sheenek napisał(a): No ten co sie na wszystkie sklepy (gry) poobrazal i na Zoloboz bedzie chodzil (nie gral/kupowal). A, no ta. Do Bydgoszczy Ale poważnie tu po prostu chodzi o to, że zabiera się niektóre możliwości gry graczom i tyle. Dajesz coś za kasę to niech cię ręka boska broni żeby to potem zabrać a kasy nie dodać, bo to czyste skurwysyństwo. (Przepraszam za język, ale inaczej się nie da)
oldfashioned 682 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 Narzekasz, ze gry sie psuja, ze ludzie grinduja niepotrzebne rzeczy - a sam sie tym jarasz jak widac. Nie chcesz tego skina -> nie musisz grac w BR w BF6. Nie musisz tez odblokowac wszystkich rzeczy i wszystkich skinow. Dla mnie jest nadal spoko, nie porownujmy tych skinow do CODa, jeszcze daleko droga (chociaz zdecydowanie blizej, niz z zapoowiedzi by to wynikalo). Ja osobiscie czekam az powstana serverki 'legacy', z default camo. Kolorowe moga zostac w BR 1
Sheenek 412 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 Na ja pare razy pewnie zagram zeby to BR obadac ale ze zwykle gram solo to tutaj na starcie jestes skazany na porazke. Bo z tego co widzialem sa tylko quads i duo? Czy cos przeoczylem?
caleb59 2 064 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 Wybierasz Duo i przydziela Ci randomowego gracza.
Sheenek 412 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 No to wiem, 2x tak gralem i trafialem na jakis nieogarow.
ODIN85 4 253 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 4 minuty temu, Sheenek napisał(a): Na ja pare razy pewnie zagram zeby to BR obadac ale ze zwykle gram solo to tutaj na starcie jestes skazany na porazke. Bo z tego co widzialem sa tylko quads i duo? Czy cos przeoczylem? Nie ma obowiązku latać z typem.
Kadajo 8 946 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 2 minuty temu, oldfashioned napisał(a): Narzekasz, ze gry sie psuja, ze ludzie grinduja niepotrzebne rzeczy - a sam sie tym jarasz jak widac. Nie chcesz tego skina -> nie musisz grac w BR w BF6. Nie musisz tez odblokowac wszystkich rzeczy i wszystkich skinow. Dla mnie jest nadal spoko, nie porownujmy tych skinow do CODa, jeszcze daleko droga (chociaz zdecydowanie blizej, niz z zapoowiedzi by to wynikalo). Ja osobiscie czekam az powstana serverki 'legacy', z default camo. Kolorowe moga zostac w BR Jeśli o mnie chodzi to absolutnie nie, ja się tym nie jaram ja to wszystkie odblokowywanie mam gdzieś. Zapewne nawet wszystkich borni nie odblokuje, bo jak znajdę jedna którą będzie mi się dobrze grało to już tak zostanę. Ale widzę w którą to stronę idzie i kto wie jakie absurdy zaraz wymyśla a jak pisałem, kasy już ci nikt nie odda. To kurna w tym tak zmiażdżonym 2042 nie było takich bzdur totalnych a gra z czasem stawała się lepsza, a nie gorsza. Tutaj niestety chyba zadziałał efekt sukcesu. Paradoksalnie przez to, że 2042 miał tak pod górkę to nie było takich akcji.
oldfashioned 682 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 2042 wyszedl x lat temu. Z BF6 od razu targetowali battleroyal, a battleroyal z racji tego ze jest free to play -> musi sie bronic mikroplatnosciami. Sama w sobie 6, jezeli bedzie miala support portalu i powstana jakies fajne legacy servery > moze byc swietna gra na lata, ktorej nie beda dotykaly zadne misie kolorowe z BR.
Kadajo 8 946 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 Z BR to oni próbują od "V". Ich błędem za każdym razem było to ze BR był za paywallem w postaci przymusu kupna gry. RedSec jest pierwszym BR w historii BF'a który jest F2P.
galakty 4 383 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 54 minuty temu, Kadajo napisał(a): Pamiętam w BF4 była taka opcja ze automatycznie dobierało kolor i rodzaj camo do mapy na jakiej się grało. Ale to by miało sens, więc tego nie zrobią. Mamy 2025 rok a nie jakieś bzdurki Oni dalej nie naprawili wyskakiwania w powietrze na przeszkodach
Kadajo 8 946 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 I już nie naprawia, bo BR ważniejszy. Już widać co się święci, To nie jest BF6 z opcja BR. To BR z opcja BF6... Miałem nadzieje ze jak odpala tego BR to się część świrów wyniesie tam i będzie większy spokój w BF6, a tu ci tego BR pchają w gardło jak odpalisz grę. Zaraz sprawdzę, czy coś się zmieni jak to odinstaluje. Ale wątpię. 2
Phoenix. 6 093 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 51 minut temu, Kadajo napisał(a): I już nie naprawia, bo BR ważniejszy. Przeciez to robia osobne studia od multi i br tak jak przy codzie wiec skad zalozenie, ze br wazniejszy skoro jest darmowy Mamy 2025r i nie robi tego jedno studio
VoitTec 32 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 Jeszcze jedyny tryb w który mi się dobrze gra czyli Eskalacja zniknęła z menu głównego. Ale przynajmniej spamują mi ekran trybem BR w którego nie mam zamiaru grać. Menu było dalekie od ideału ale teraz to porażka. 1
galakty 4 383 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 Tam i tak się używa wyszukiwania niestandardowego, a nie posranych kafelek
caleb59 2 064 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 (edytowane) 1 godzinę temu, Kadajo napisał(a): To BR z opcja BF6... Kopiuj wklej sytuacja z CoD MW 2019, które umarło przez fakt dodania Warzone. Warzone zabił multiplayer w Call of Duty i później się to tylko ciągnęło dalej w kolejnych częściach - jak to ludzie mawiali - multi jest od szybkiego nabijania broni pod Warzone. Edytowane 29 Października 2025 przez caleb59
VoitTec 32 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 10 minut temu, galakty napisał(a): Tam i tak się używa wyszukiwania niestandardowego, a nie posranych kafelek W sumie racja, co z tego że będzie kafelek jak dołączysz do gry na Sobek 1
Kadajo 8 946 Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 Już jest niezły exploit na Redsec...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź