WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Też mam, polecam.
Wzięliśmy czarnego, do tego brązowe siedzisko aby pasowało do dębowego blatu stołu i biała tacka.
Całkiem sympatyczny komplet, mała uwielbia w tym siedzieć
Ja mam gerlacha granitex no to... Już przywiera, a mam kilka miesięcy i nie widać, żeby powłoka była uszkodzona, raczej metalowych przyborów nie używam. Także raczej nie polecam jeśli się ktoś zastanawia.
https://www.morele.net/plyta-glowna-msi-pro-b850-p-wifi-14456287/ - bierz póki jest w promce za 550 zł, świetna płyta w tej kasie
Zasilacz spkojnie da rade
Zasilacz na topie to nie była żadna moda tylko standard ATX, zasilacz był wciągnięty w wymianę gorącego powietrza z budy.
Z czasem chłodzenia na CPU i GPU stawały się coraz lepsze, obudowy pozwalały tez montować coraz więcej wentylatorów, wiec zaktualizowano standard ATX i teraz w sumie zasilacz może zostać całkowicie wykluczony z obiegu powietrza w budzie.
Ma to szereg zalet.
Przez to ze zasilacz jest wyłączony z obiegu ciepłego powietrza z budy to mniej się grzeje, wolniej zużywa i ogólnie pracuje o wiele ciszej bo ma cały czas dostęp do zimnego powietrza które jest zawsze w najniższym punkcie (dlatego obudowę najlepiej stawiać na podłodze ale wiem, dziś to niepopularne ), dodatkowo zasilacz przez to ze jest w piwnicy w najniższym położnym punkcie obudowy to szansa ze usłyszmy z niego jakieś niefajne dźwięki jest bardzo minimalizowana.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź