caleb59 1 633 Opublikowano wczoraj o 09:58 Opublikowano wczoraj o 09:58 Ja tam porzuciłem w pizdu jakiś czas temu, nie przemawia do mnie ta część, żałuję wydanych 150zł. Nie wiem czy wrócę bo z tego co widzę nic się nie zmienia jeśli chodzi o rozgrywkę. 1
oldfashioned 471 Opublikowano wczoraj o 10:34 Opublikowano wczoraj o 10:34 Co patch notes masz zmiany w dynamice gry, no ale skoro a) ich nie czytasz, b) nie grasz, to skad masz o tym wiedziec?
caleb59 1 633 Opublikowano wczoraj o 10:40 Opublikowano wczoraj o 10:40 Panie, nie denerwuj mnie pan bo psami poszczuję. Ja to wszystko wiem i śledzę na bieżąco ale to nadal nie jest Battlefield tylko klon CoD.
Pentium D 1 166 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Zagrałem trzy razy w sabotaż i na początku miałem wrażenie, że jestem jakiś opóźniony bo jak tylko kogoś zobaczyłem to zawsze gleba a w kolejnych rozgrywkach to ja kładłem przeciwników. Tak jakbym to ja miał pierw +50 ms a w następnej rundzie oni bo jak padałem to zostawało im 20 - 30% hp a później w drugą stronę. Latałem z M277 czy jakoś tak.
Eltik 39 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu co jest z tym wywalaniem do pulpitu bez zadnego komunikatu?
dawidoxx 976 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Gdzie niby jest coś takiego? 120h - zero crashy/wywalen nawet ani razu mi się gierka nie wysypała 1
Pentium D 1 166 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Typowy objaw niestabilnego OC/UV 1
dawidoxx 976 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu No raczej coś przekręcone za bardzo albo za niskie napięcie ew ram niestabilny jak wyrzuca bez komunikatu
skypan 1 753 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Co tu taki wysyp nagród dla niepełnosprawnych ? Najpierw kamuflaż a teraz to
Phoenix. 4 730 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu stock nie oznacza, ze masz stabilny sprzet
ODIN85 3 503 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu https://ithardware.pl/aktualnosci/battlefield_za_darmo_nowe_oszustwo_bf6-46917.html
skypan 1 753 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) Naprawiony defi Z dzisiaj. Edytowane 15 godzin temu przez skypan
Fenrir_14 827 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, Eltik napisał(a): na stock tez wywala Sprawdź systemowy podgląd zdarzeń, powinno tam rejestrować błąd. Edytowane 15 godzin temu przez Fenrir_14
AldousHuxley 36 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu https://help.ea.com/pl/articles/technical-issues/secure-boot/ Serio muszę to robić żeby odpalić grę? no nie wierze,nie zagram se w gre bo płyta główna nie obsluguje jakiegoś syfu
Funky Koval 125 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 7 godzin temu, Pentium D napisał(a): Typowy objaw niestabilnego OC/UV Mi czasem tez wywala a na stocku jade. Ale to raz na parenascie godzin gry może
Eltik 39 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Godzinę temu, Fenrir_14 napisał(a): Sprawdź systemowy podgląd zdarzeń, powinno tam rejestrować błąd. ale nie ma zadnego bledu. gra sie wylacza i mam pulpit. po prostu
Fenrir_14 827 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Ale sprawdzałeś w ogóle ten podgląd zdarzeń ?
BEM.22 21 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 15 godzin temu, caleb59 napisał(a): Ja tam porzuciłem w pizdu jakiś czas temu, nie przemawia do mnie ta część, żałuję wydanych 150zł. Nie wiem czy wrócę bo z tego co widzę nic się nie zmienia jeśli chodzi o rozgrywkę. Powiedz że Ci konto zbanowali za te wyzwiska 1
oldfashioned 471 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 12 godzin temu, AldousHuxley napisał(a): https://help.ea.com/pl/articles/technical-issues/secure-boot/ Serio muszę to robić żeby odpalić grę? no nie wierze,nie zagram se w gre bo płyta główna nie obsluguje jakiegoś syfu 100krotny uklon to dice ze to wprowadzili, liczba cheatow diametralnie spadla
zlotnik 54 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 16 godzin temu, Eltik napisał(a): na stock tez wywala Wyłącz Expo i zobacz daj znać. Też z tym walczę wyłączyłem Expo i narazie mnie nie wywaliło
Phoenix. 4 730 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 12 godzin temu, AldousHuxley napisał(a): https://help.ea.com/pl/articles/technical-issues/secure-boot/ Serio muszę to robić żeby odpalić grę? no nie wierze,nie zagram se w gre bo płyta główna nie obsluguje jakiegoś syfu Secure bot jest chyba na kazdej plycie
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź