Skocz do zawartości

BF6  

138 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Strilok napisał(a):

Normalny wynik helką. Helka ma perka którego jak odpalisz to wskazuje całą piechotę na mapie podczas przelotu, ale ma przez to karę że szybciej można helkę namierzyć.

Jeszcze widzę że most manhattański to już w ogóle tam jest eldorado dla helki.

Ja tym ledwo wystartować umiem na myszce więc nawet nie wiedziałem.

55 minut temu, Phoenix. napisał(a):

I pozniej takie noby jak Ty zglaszaja normalnych graczy bo sam nawet nie ogarniasz w co grasz.

xD

Ja nie z tych co nie dopuszczają możliwości, że ktoś może ogarniać. Może gra na joysticku.

Opublikowano (edytowane)

Serio myślałem że efekt freddy kruegera to był jednorazowy wypad... W każdej grze w redsec mam palce jak freddy, broń znika, kurwa oni potrafią coś zmienić nie powodując większego spustoszenia z błędami? Nic nie zmieniałem, ustawienia te same, komputer ten sam xD Nie da się bez przekleństw na to co tu się dzieje :mad: Przez ostatni patch zagrałem z 2h i odstawiłem. Pomijając jakieś zmiany, poprawy w netcodem, jak mam biegać z obrzydliwymi kikutami i strzelać z półprzezroczystej broni to pierdole taką grę %-) 

-edit- czasami 3 palce, czasami freddy czasami bez palców, bez broni, może to jakiś zamysł był na halloween, ale im się patche pomieszały 

xDDDDD.png

Edytowane przez Psiak
Opublikowano

Gdzie ten hotfix na steam ?  Już ponoć tydzień temu miał być  dostępny ja do dzisiaj nić nie mam  do pobrania . 

Najgorszy tryb i najbardziej bzdurny to Przełamanie  tak skopanego balansu to nie ma nigdzie 

Opublikowano

#BF6

Enders w najnowszym filmie wypunktował błędy i problemy gry, ale w BF6 dodatkowo "upośledzili" point of AIM i ma się bezwładność nad celownikiem używając jakiegoś movementu, a NAWET celownik odchodzi od centrum i się kołysa wchodząc i schodząc po schodkach.

Cały film u niego na kanale.

#BF6

Dice informuje, że słyszał o problemie, który zgłaszają gracze, że gra ma "mouse stuttering" po ostatnim update, gdy wykonuje się równocześnie wiele rzeczy i będą badać ten problem.

Niektórzy gracze sugerują, że Javelin powoduje skokowe wykorzystywanie CPU, jeżeli robi się jednocześnie dużo akcji / wciska klawiszy i może to być powód tego problemu.

• Upvote 2
Opublikowano

"BF6 przeżywa kryzys tożsamości. DICE wybrało rozwiązanie pośrednie między C0D a BF, ale nie udało mu się zadowolić żadnej z grup graczy" - Twierdzą gracze.

Gracze twierdzą, że BF6 zawodzi obie grupy fanów, ponieważ m.in.:

Strzelanina nie jest precyzyjna (uczciwe strzelaniny nadal są rozstrzygane na podstawie bloom, ale bloom nie jest na tyle wysoki, aby uzasadniać strzelanie seriami)

Brak miejsca na strategię (częste strzały w plecy, mapy nie są wystarczająco duże, aby umożliwić manewrowanie)

Minimalna różnica w umiejętnościach, niemożność odwrócenia niekorzystnych strzelanin (słaba widoczność i szybkie TTD to potęgują)

Pojazdy są wyjątkowo słabe.

W jednym z najpopularniejszych postów w tym miesiącu, gracze uważają, że w grze jest za dużo "CoD Movementu" i domagają się jego usunięcia.

https://www.reddit.com/r/Battlefield/s/FCi49C09Sz

https://www.reddit.com/r/Battlefield/s/9fAW7Osme8

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Jako gość który uciekł od cofa a ostatnio z battlefieldówg dłużej grał w bad Company 2 - mnie się bardzo podoba :) 

Mialrm ochotę na grę na cele bo w codzie to jest po prostu indywidualna młócka i po pewnym czasie gdy wygrywasz zawsze - się to nudzi :) 

Edytowane przez GordonLameman