skypan 1 905 Opublikowano 19 Grudnia 2025 Opublikowano 19 Grudnia 2025 (edytowane) Kto daje ten daje Edytowane 19 Grudnia 2025 przez skypan 5
userKAMIL 880 Opublikowano 19 Grudnia 2025 Opublikowano 19 Grudnia 2025 7 godzin temu, Kadajo napisał(a): Zrobili z BF'a COD'a i zdziwienie ze ludzie przestają grac bo im się czekanie na BF'a znudziło Nie zrobili z tego żadnego CODa chyba, że o skiny Ci chodzi. Rdzeń rozgrywki jest tu zupełnie inny i pod innego gracza. To, że gra jest trochę „szybsza” to do mechanik z CODa jeszcze daleka droga. 1
Funky Koval 202 Opublikowano 19 Grudnia 2025 Opublikowano 19 Grudnia 2025 1 godzinę temu, userKAMIL napisał(a): ...do mechanik z CODa jeszcze daleka droga. Do czego? Ja tam się cieszę, że nie ma durnych killstreaków, szorowania dupskiem po podłodze przez pół planszy czy spoceństwa bo sbmm dusi na maxa 2
Phoenix. 5 484 Opublikowano 19 Grudnia 2025 Opublikowano 19 Grudnia 2025 Godzinę temu, Funky Koval napisał(a): Ja tam się cieszę, że nie ma durnych killstreaków, szorowania dupskiem po podłodze przez pół planszy czy spoceństwa bo sbmm dusi na maxa Nie wiem z czego tu sie cieszyc, w codzie moze nie podobac sie dany klimat seri bo kazdy ma rozne preferenje, owszem moga nie podobac sie skiny ale caly rdzen gry jest taki jaki byl i byc powinien i gra jest codem, ktory nie udaje byc inna gra. Bf tez nie jest idealny i wiele grze mozna wybaczyc tylko tu cale core gry lezy, to jest dobra strzelanka, a nie dobry bf probujacy udawac inna gre Gdyby tak ropzisac powazne minusy obu gier to nie cod by mial ich najwiecej porownujac do starych seri coda/bfa jaka ludzie pamietaja. 1 1
Funky Koval 202 Opublikowano 20 Grudnia 2025 Opublikowano 20 Grudnia 2025 9 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Nie wiem z czego tu sie cieszyc, w codzie moze nie podobac sie dany klimat seri bo kazdy ma rozne preferenje, owszem moga nie podobac sie skiny ale caly rdzen gry jest taki jaki byl i byc powinien i gra jest codem, ktory nie udaje byc inna gra. Bf tez nie jest idealny i wiele grze mozna wybaczyc tylko tu cale core gry lezy, to jest dobra strzelanka, a nie dobry bf probujacy udawac inna gre Gdyby tak ropzisac powazne minusy obu gier to nie cod by mial ich najwiecej porownujac do starych seri coda/bfa jaka ludzie pamietaja. Ja właśnie jestem osobą, która nie grała zbyt dużo w bfy. Więc 6 tka jest dla mnie pierwszą grą w którą naparzam więcej. I mi się podoba, jest militarny klimacik, są realne spluwy oparte o istniejące w realu bronie. Cod i "klimat serii"? Kurde chyba przez pierwszy miesiąc cyklu życia. A potem jazda ze skinami durnymi eventami i resztą cyfrowego chłamu i chciwości wydawców. Tuż przed wydaniem kolejnej odsłony, poprzednia sprzed niecałego roku to wypalony wrak bez żadnej tożsamości, klimatu. 1
raiders 145 Opublikowano 20 Grudnia 2025 Opublikowano 20 Grudnia 2025 10 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Nie wiem z czego tu sie cieszyc, w codzie moze nie podobac sie dany klimat seri bo kazdy ma rozne preferenje, owszem moga nie podobac sie skiny ale caly rdzen gry jest taki jaki byl i byc powinien i gra jest codem, ktory nie udaje byc inna gra. Bf tez nie jest idealny i wiele grze mozna wybaczyc tylko tu cale core gry lezy, to jest dobra strzelanka, a nie dobry bf probujacy udawac inna gre Gdyby tak ropzisac powazne minusy obu gier to nie cod by mial ich najwiecej porownujac do starych seri coda/bfa jaka ludzie pamietaja. Obecnej serii COD i tych z ostatnich l lat bliżej do fortnite niż do klasycznego COD (MW ,MW2 ) na którym seria zbudowała swoją popularność , Niestety wszystko się zmienia nie zawsze w dobrym kierunku , obecnie młodzi gracz ,nowi chcą kolorowych skinów , przerysowanych broni ,chcą grać swoimi idolami czy znanymi postaciami z TV ,social medii to to dostają ,to się sprzedaje . Przerysowana karykatura . 4
Phoenix. 5 484 Opublikowano 20 Grudnia 2025 Opublikowano 20 Grudnia 2025 Ja napisałem że klimat to ocena subiektywna danej części i cały czas mylisz core rozgrywki który jest taki sam niezależnie od klimatu czy skinow. Teraz, raiders napisał(a): Obecnej serii COD i tych z ostatnich l lat bliżej do fortnite niż do klasycznego COD (MW ,MW2 ) na którym seria zbudowała swoją popularność , Niestety wszystko się zmienia nie zawsze w dobrym kierunku , obecnie młodzi gracz ,nowi chcą kolorowych skinów , przerysowanych broni ,chcą grać swoimi idolami czy znanymi postaciami z TV ,social medii to to dostają ,to się sprzedaje . Przerysowana karykatura . No i co mają idole do core gry który jest nadal taki sam ? Ile jeszcze raz ubędziecie mylić te durne skiny ?
skypan 1 905 Opublikowano 20 Grudnia 2025 Opublikowano 20 Grudnia 2025 Panowie. Przecież wielokrotnie padały tu stwierdzenia, że BF6 to "dobra" strzelanka a słaby Battlefield. Sam się pod tym podpisuję. To, że ludzie z COD-a przeszli do BF-a i dobrze się bawią też się nie dziwię. Tu jeszcze jest w miarę normalnie chociażby pod kątem skórek, broni czy tam map. Jednak dla fanów Battlefielda, którzy z serią są od dekad gra za mocno skręciła w prostą bezcelową naparzankę z niepotrzebnymi mechanikami, słabymi mapami itd. Same sprzeczności Na koniec spójrzmy na wykresy popularności. Wiadomo, że zawsze jest odpływ graczy. Jednak to co wydarzyło się w Bf-e to jest exodus a nie odpływ graczy. Z dobrej strzelanki zrobiła się zbugowana strzelanka i odpadł największy atut obecnego BF-a. 3
Funky Koval 202 Opublikowano 20 Grudnia 2025 Opublikowano 20 Grudnia 2025 Dobra zimowe mapy fajnie się grało w grudniu ale jako miłośnik trybu conquest wracam do pełnoprawnych. Te zimowe są małe i strasznie zatłoczone. Męczą.
Vexis 82 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Według mnie najlepszy tryb w BF6 to Gauntlet Chciałbym, żeby przenieśli mechanikę pancerza do "normalnych" trybów lub chociaż dali wybór czy chcesz grać z czy bez tego dodatku
skypan 1 905 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Dla mnie najlepszym trybem był linia frontu. W BF42 wpadli na chory pomysł by był dawany co jakiś czas. Mógł by być w 6-ce. Tylko jak ten tryb rozsądnie ogarnąć na tak pokracznych mapach ?
Phoenix. 5 484 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 6 godzin temu, Vexis napisał(a): BF6 to Gauntlet Ten tryb jest rozgrywany competetive w redsec
KaszaWspraju 59 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Czyli mamy odpowiedź dlaczego większość skórek wygląda, w najlepszy wypadku, tylko OK.
Phoenix. 5 484 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Ale doczytaj co bylo tworzone przez Ai najpierw bo nie byly to skiny
Funky Koval 202 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Wiecie może, kiedy będzie najbliższy double xp weekend?
FadedIntoNight 29 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 @Funky Koval oj przydałby się, chciałem zrobić każdą broń z kategorii Assault rifle / SMG / LMG / Carbine na level dający thermal (bo z nim najczęściej gram), a na razie udało mi się dociągnąć do tego poziomu tylko LMG.
Funky Koval 202 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 (edytowane) Co za jeb****y gniot. Gra mi na twardo zawiesila dzis kompa. Po resecie i weryfikacji plikow skasowała wszystkie opcje i ustawienia klawiszy. Wal sie na ryj Dice! EDIT: po namysle takze ch*j wam na morde dice. J*** amatorzy programisci za 15k Edytowane 22 Grudnia 2025 przez Funky Koval 4 1 1
GordonLameman 9 364 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 na konsoli problemów brak PSMR
j4z 1 208 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Czyżby problemy z kąkutrami? Niemożliwe
skypan 1 905 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Gdy od lat wiesz, że coś się może wykrzaczyć i masz folder z ustawieniami 1
Strilok 369 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 https://www.ppe.pl/news/393426/tworca-battlefield-6-call-of-duty-star-wars-jedi-i-titanfall-zginal-vince-zampella-ofiara-wypadku.html Przykra wiadomość. 4
sniper76 163 Opublikowano 23 Grudnia 2025 Opublikowano 23 Grudnia 2025 (edytowane) Przeszacował swoje umiejętności prowadząc Ferrari SF90 o mocy 735kW (1000KM) Wypadek... Edytowane 23 Grudnia 2025 przez sniper76
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź