WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Moim zdaniem każdą osobę, która argumentuje, że Ukraina powinna się dogadać nie można wyzywać do onuc czy jakiś troli. Czy ty Gordonie jesteś depozytariuszem prawdy na tym forum? Ile można? W każdym temacie? Znajdujesz sobie grupkę osób i jedziecie po każdym kto ma inne zdanie. Przypominam, że osoby publiczne łącznie z Prezydentem największego mocarstwa świata ( no może teraz w pierwszej trójce ) ma poglądy jeszcze mocniejsze wobec Ukrainy niż @ptys. Nie wspominając o np. naszym Millerze. Oczywiście można każdemu przykleić łatkę: "ruska onuca" ale to nie o to chodzi. Niemal zawsze wobec takiej agresji jakiej dopuścił się putler, hitler czy stalin ludzie zawsze stają wobec dylematu: próbować się dogadać ze zbrodniarzem czy walczyć. Sami to przerabialiśmy pod zaborami gdzie środowiska konserwatywne chciały się dogadać. W UK przecież niemal cudem, dzięki królowi Jerzemu VI, Churchill przejął stery bo Chamberlain chciał bardzo mocno paktować z hitlerem.
Podobnie miałem z serwisem Gigabyte , karta Aorus przegrzewała się, twierdzili że jest ok. Sam wymieniłem pastę, temperatury wróciły do normy. Nigdy więcej Gigabyte
BTW Tylko że teraz kartę sprzedaż bez gwarancji, ja bym się spytał co teraz jak zerwałeś plombę gwarancyjną ?
@Send1N
Dokończę wątek wentylatora 120mm slim do sgx650w.
Odwróciłem wentylator w zasilaczu, po wcześniejszy wycięciu kanału na kable w nim i już nie wskakuje na ogromne obrotu, więc da rade oryginalny.
Jedynie muszę pilnować odpowiedniego przewiewu i pewnie dorzucę jakiegoś 92mm slim na boku, aby obniżyć obroty tylnego.
Prowizorka, ale już sprawdza się. Filtr na zasilaczu z siateczki nylonowej mesh250, z ali 1x1m. Negatywne ciśnienie służy budzie i przy zabawie krzywą jest nawet znośnie "cicho" przy 65w CPU oraz 185w GPU.
Nad kartą nie ma wentylatorów, to tylko wybebeszone ramki, jako tunele powietrzne.
Jaki może być najlepszy wentylator na tył, choć nawet po wycięciu blachy za nim? Noctua S12a?
popisy sznaucerka https://www.hejto.pl/wpis/gordonlameman-twoj-kolega-tworca-wpisu-zablokowal-mnie-2-dni-temu-a-ty-dalej-sie co za bystry umysł, szczyt intelektu, maturzysta student, prawnik błehehe
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź