WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
@Necronom
Takie dziury w scenariuszu nie są najgorsze...
Z mojego punktu widzenia, sytuacja pułapki i złapania się Leona za łańcuch jest dużo większym problem w tym scenariuszu, ale już o tym wspominałem.
Postaram się utrzymać ciszę
Ale jest taki tryb w Hev i nikt nie podnosił tu kwestii możliwego do przejechania dystansu.
I dziwne, że akurat ty nie musisz zapoznawać się z tym, do czego się odnosisz. To takie trochę... No jakby to nazwać. No nie nazwę tego publicznie z definicji.
Nie muszę czytać posta, bo sam mam hybrydę i testowałem hybrydy toyoty.
Tryb EV w HEV to dodatek bez znaczenia - ile na tym przejedziesz? 1km? Może 2.
Ja mając 3 razy większą baterią niż w Toyocie prawie nie używam tego trybu.
Zawsze lepiej opisać własne doświadczenia niż wkleić tekst od AI, który jest nie na temat
To akurat nie kwestia stricte sposobu pracy silnika a wyciszenia auta. Mam dokładnie tak samo (również hybryda "jak Toyoty") i nie znam tego, o czym piszesz. Owszem, kiedy potrzeba kopa z prądu silnik wkręca się na obroty ale dla mnie to to samo, jak w samej benzynie docisne gaz i silnik powyżej 3k rpm wyraźnie zmienia swój dźwięk. Tylko w sposób narastający a tu od razu. Z tym... Mówię o konkretnej, sporadycznej sytuacji (jak przyspieszenie) i nie o hałasie tylko, że jest słyszalny. Przy jeździe jak piszesz 60-70kmh nie mam pojęcia na czym jadę do póki nie spojrzę na zegary i aktualny tryb jazdy.
A najlepsze, sąsiad ma RAV4 nowa Hev i z zewnątrz jest cichsza niż mój
Także to trochę inny kierunek wskazywania problemu - marne wyciszenie a nie sam sposób pracy silnika. Chce camry Hev i będzie za głośno to najwyżej sobie wyciszy od grodzi i będzie git.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź