Skocz do zawartości

BF6  

138 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@barti_srarti nie, kompletnie nic. Same jakieś gówna czyli kilka skinów, zawieszek, jakieś kamuflarze itp. Absolutnie nic znaczącego. Ogrywam właśnie i może dam radę przebrnąć do końca ostatkiem sił. Fabuła jest tragiczna a teksty i sytuacje tak debilne że się nawet zastanawiałem czy nie zmienić języka na jakiś chiński żeby nie rejestrować tych wszystkich kretynizmów. No i oczywiście poprawność polityczna pełnym ryjem. Zawsze masz w 4osobowej drużynie kobitę i murzyna. Jeśli nie widzisz murzyna obok siebie to znaczy że akurat w tej misji nim grasz 🤣

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, barti_srarti napisał(a):

Czy przejście Kampanii w singlu odblokowuje coś sensownego w multi bo nie wiem czy odpalać :)

Jakieś kosmetyczne gówna. Nie warto. Sama kampania jeSt może nudna ale za to inkluzywna w pigmentopozytywnych i silne postaci kobiece. Nie przygotowuje do multi. Przeszedłem i nie pamiętam o czym była.

Edytowane przez Funky Koval
  • Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, Fenrir_14 napisał(a):

@barti_srarti nie, kompletnie nic. Same jakieś gówna czyli kilka skinów, zawieszek, jakieś kamuflarze itp. Absolutnie nic znaczącego. Ogrywam właśnie i może dam radę przebrnąć do końca ostatkiem sił. Fabuła jest tragiczna a teksty i sytuacje tak debilne że się nawet zastanawiałem czy nie zmienić języka na jakiś chiński żeby nie rejestrować tych wszystkich kretynizmów. No i oczywiście poprawność polityczna pełnym ryjem. Zawsze masz w 4osobowej drużynie kobitę i murzyna. Jeśli nie widzisz murzyna obok siebie to znaczy że akurat w tej misji nim grasz 🤣

Ograj kampanie w nowym CoD, przy tym ta w BF to arcydzielo🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ja tam mam to już za sobą, chociaż półdupki pieką bo 150zł zainwestowane a tu gejpleju tyle co nic przez te ich odpały z błędami i brakiem balansu. Zamierzam kiedyś tam wrócić i sprawdzić po czasie co tam wymyślą, a póki co w moim wypadku poleciał soczysty uninstall i nie ma już gry na dysku.

Edytowane przez caleb59
Opublikowano
2 godziny temu, skypan napisał(a):

Błędy, słaba zawartość, nieprzemyślane mapy, głupie wyzwania i możemy skupić się na sukcesie - sprzedażowym :)

Podstawa FPS (netcod itd.) leży i kwiczy.

R.I.P 

No niestety smutne ,ale prawdziwe .ważne ze słupki sprzedaży się  zgadzają i "wszyscy" zadowoleni :kwasny:

Opublikowano

Czarę goryczy przelewa ta nowa ścieżka pro. Ograniczona w czasie, nie da rady jej odblokować grając. Trzeba zabulić. 

Coś podejrzanie często to tu pisze ale ch*j ci na morde chciwe Dice. A tobie murzyńska pyta w dupę EA. Zamiast agresywnie monetyzować skiny NAPRAWCIE SWOJĄ CHOLERNĄ GRĘ bo netcode, stabilność i balans kwiczą. Dziesiątki godzin aby odblokować dodatki do JEDNEJ broni sprawiają, że nie chce się jej potem używać. Nawet się nie chce zaczynać bo jakiś debil w korpo wymyślił, że "to wydłuży czas gry i zatrzyma graczy przy niej" no to zgadnijcie co geniusze. Przez takie zagrywki to się grać odechciewa. A potem jeszcze *slap* z liścia jakąś płatną ścieżką w karnecie. Nosz k*rwa

Screenshot_20260102_163318_Chrome.thumb.jpg.c46b07641cd8417296436cfee2b6dad7.jpg

• Upvote 1