Skocz do zawartości

BF6  

142 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BF6 umiera a 7 nie jest jeszcze gotowa. Niech każdy wyciągnie z tego wnioski ;)

Te wszystkie zmiany i roadmapy które pokazuje są imponujące, ale ja w nie uwierzę jak się zrealizują.

Na razie to tylko gadanie aby gracze nie uciekali z BF6, bo razem z nimi ucieka kasa.

• Upvote 2
Opublikowano

Zdecydowanie daje się odczuć mniejsze zainteresowanie grą, gdyż mało kiedy widzę oczekiwanie w kolejce do serwera po za tym co raz częściej wpadają "znajomi" gracze ;) niech coś tam przy najnowszej łatce dłubną z netcodem... naprawdę zaczyna mnie to drażnić jak ginę chowając się za ścianą :/ zamiast ogarnąć to co najważniejsze (netcode, hitreg, sync) to zajmują spierdolitami w ogóle do niczego potrzebnymi :hihot: 

Opublikowano

🚨 Raport Anticheat za marzec od twórców Battlefield 6 🚨

Deweloperzy opublikowali najnowsze statystyki dotyczące walki z oszustami. W marcu system EA Javelin Anti-Cheat zablokował aż 333 832 prób oszustwa lub manipulacji grą, zanim mogły wpłynąć na rozgrywkę.

Obecnie monitorowanych jest 226 programów, urządzeń i społeczności związanych z cheatami, z czego 217 (96,01%) zgłasza awarie funkcji, wykrycia lub całkowite wyłączenie cheatów.

Twórcy zaznaczają też, że okres przejścia między sezonami to czas wzmożonej aktywności zarówno cheaterów, jak i twórców cheatów, dlatego przygotowania do startu Sezonu 3 już trwają.

Opublikowano

Czyli jeszcze niecałe 2 tygodnie grania z normalnym moździerzem. Brak odnawiającej się amunicja, masakra. Komu to przeszkadzało. 

Ja to niekiedy całe mecze potrafiłem siedzieć wyłącznie na moździerzu i bombardować wrażą stronę będąc w ataku. 

Opublikowano

Coś mnie ominęło jakaś aktualizacja czy co ... ale  na majówkę ping mi skoczył na 41!!!!  gdzie normalnie miałem max 20 . 

Łacze 1000/300    ping5  w testach  ,a w grze ... no cóż jak by wszystko maślane było  :/ 

Opublikowano

Córa mniej graczy jest więc wyszukiwanie gier jest trudniejsze a co z tym idzie możesz dostawać dalsze lokalizacje serwera żeby skleiło mecz ;)  I to jest noramalne w każdej grze.  W warzone mam czasem Ping 15ms a czasem 40ms w zależności od dnia, pory itp 

Opublikowano

🚨 Battlefield 6 – aktualizacja 1.2.3.5 już jutro! 🚨

Twórcy wypuszczają kolejny patch skupiony głównie na poprawkach jakości rozgrywki, stabilności oraz usprawnieniach interfejsu. Co znajdziemy w update 1.2.3.5?

Stabilność i gameplay
 • poprawiono synchronizację kamer między widokiem 1. i 3. osoby, co ma ograniczyć sytuacje „ginęcia za osłoną”
• naprawiono problem zawieszania gry po wznowieniu z uśpienia
• wdrożono dodatkowe poprawki crashy i ogólnej stabilności

Progresja 
• naprawiono błąd, przez który jako Assault XP mogło trafiać do Primary Weapon zamiast aktualnie używanej broni

UI & HUD
 • poprawiono brakujący komunikat „Game Started” podczas dołączania do trwającej już Operation Augur
• ekran End of Round w Operations pokazuje teraz poprawnie zakładkę Battle Pass
• zaktualizowano nazwy pojazdów NATO i PAX Dirt Bikes oraz oznaczenia squadów
AI
 • ulepszono logikę botów, aby rzadziej wykonywały niepotrzebny redeploy
REDSEC / Battle Royale / Gauntlet
 • poprawiono sterowanie podczas spectate (Q/E zamiast A/D)
• naprawiono clipping kamery w Armored Transport
• usunięto bugi z niewidzialnymi modelami broni po revive i podczas customizacji

https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/news/battlefield-6-game-update-1-2-3-5?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQKNjYyODU2ODM3OQABHrpK7tkRqBcoIcsbtILecZxzgXoIOiX9sgMhNYE2egepT16kHznI_Hs7zyFp_aem_2D7egs80LBV-lfntSHKzzA