Psiak 96 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja W dniu 5.05.2026 o 12:33, raiders napisał(a): Wczorajsza mała aktualizacja 1.2.3.5 wyje... zresetowała mi grę /usatwienia do fabrycznych dosłownie wszytko jak bym dzisiaj pierwszy raz grę odpalił Dobrze wiedzieć, zaraz skopiuje sobie config z folderu w razie czego Kiedys juz takie były cyrki
raiders 165 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Dobra mam problem i to sporty ,po aktualizacji zresetowało mi ustawienie gry .. dzisiaj się przełamałem i poświęciłem ,aby to głano ustawić ponownie pograłem od 13-14:30 niby było ok . Odpalam grę ponownie po 20 i szok znowu mi zresetowało wszytko Na chwilę nie ruszam tego dziadostwa i nie będę ponownie tracił czasu na ustawienia ... bo bliżej mi do kliknięcia uinstall niż kolejnej konfiguracji
Strilok 541 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 37 minut temu, raiders napisał(a): Dobra mam problem i to sporty ,po aktualizacji zresetowało mi ustawienie gry .. dzisiaj się przełamałem i poświęciłem ,aby to głano ustawić ponownie pograłem od 13-14:30 niby było ok . Odpalam grę ponownie po 20 i szok znowu mi zresetowało wszytko Na chwilę nie ruszam tego dziadostwa i nie będę ponownie tracił czasu na ustawienia ... bo bliżej mi do kliknięcia uinstall niż kolejnej konfiguracji Jak by to powiedzieć "U mnie działa" 4
Sheenek 445 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja U mnie tez Ten licznik w EA app dziala poprawnie? wg tego co podaje spedzilem w grze ponad 230h cos za duzo mi sie wydaje...
Phoenix. 7 022 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja To mierzy czas otwarcia aplikacji, nie samej gry To samo steam. 1
Phoenix. 7 022 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/news/battlefield-6-game-update-1-3-1-0
skypan 2 070 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Odpaliłem dzisiaj BF6 i szok. Nagrody za sezon lecą jak szalone. W ciągu jednej rozgrywki wpada z 6-8 tych ichnich kafelków 1
raiders 165 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja czyli co trzeba będzie się uczyć gry od nowa ... albo to wszytko (zmiany) będzie nie grywalne i całkiem zarżną gre
skypan 2 070 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja No fajnie, fajnie Mam nadzieję, że w końcu będzie jakaś rotacja map a nie to co jest od premiery. Jak już wspomniałem wczoraj wbiłem i na 5 rozgrywek 3x ta sama mapa. Jakaś nowa. Taka niby metro i chyba kromek gra w nią na tym nagraniu. No i po tych 5-u mapach wyleczona nerwica wróciła.
Pawcio 124 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) 21 godzin temu, raiders napisał(a): czyli co trzeba będzie się uczyć gry od nowa ... albo to wszytko (zmiany) będzie nie grywalne i całkiem zarżną gre Widać, w jaki stanie jest gra, większe błędy powinny być poprawione przed premierą, a nie dopiero po gdy gracze porzucili zbugowaną grę, która bardziej przypomina dynamicznego coda, a nie battlefielda 2,3 i 4. Brakuje wyszukiwarki serwerów społeczności oraz większych map. Mamy powtórkę z cyberpunka 2077, która była naprawiana przez dwa lata po premierze. Edytowane 10 Maja przez Pawcio
Kadajo 9 968 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Dużo zmian wydających się na plus, zobaczymy czy faktycznie będzie lepiej już 12 maja.
Phoenix. 7 022 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Fajne zmiany i dobrze że naprawiają, problem jest taki że trochę za późno, bo naprawa gry nagle nie sprawi że staty wzrosną , owszem na chwilę tak ale jestem przekonany że szybko spadną. To już jest tylko kroplówka na podtrzymanie do kolejnej części a peak już nie wróci. 1 1
skypan 2 070 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) Ja tam za wiele nie chcę. Przeglądarka serwerów z listą kolejnych map. No ale tego nie będzie A ten martwy portal to niech go zakopią. No chyba, że całą rozgrywkę przeniosą na portal no i będzie przeglądarka serwerów z listą map. No ale tego nie będzie Zmiana kosztu wyposażenia do broni to poroniony pomysł. Wszystkie brony będzie trzeba na nowo konfigurować. Edytowane 10 Maja przez skypan
Phoenix. 7 022 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Przeglądarka jest zapowiedziana ale chyba na 4 sezon
raiders 165 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Niech naprawią ten TTK i ja będę szczęśliwy bo obecnie to się odechciewa momentami ... wczoraj pograłem medykiem RPK.KTS.... no i jak to napisać... pierwsze 1-3 kule nie istnieją rozpływają się w powietrzu kolejne 3-4 trafiają w cel telepią przeciwnikiem ale nie zabijają dopiero kolejne 1-3 kładą cel .Także ładuję gościowi w plecy 7-13 pestek aby go położyć
raiders 165 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Godzinę temu, skypan napisał(a): Zobaczy co spieprzyli. No zobaczmy .... czy to wogóle odpali
skypan 2 070 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Nie No zajedwabiście jest. Szkoda na to guano czasu. Wielkie kurna zmiany a podstawa rozgrywki leży i kwiczy. BF6.mp4
Psiak 96 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Ah shit, here we go again ps. trzeba sprawdzić czy działa portal na XP
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź