Skocz do zawartości

BF6  

142 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
54 minuty temu, luk21pl napisał(a):

Kto ma podobny sprzęt co ja i powie o wydajności? Chodzi o spadki nagłe w trakcie rozgrywki. To jest jedyna gra która sprawia problemy

A ten znowu :hihot: Pogralem godzinke i zadnych niepokojacych spadkow ;) 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Phoenix. napisał(a):

A ten znowu :hihot: Pogralem godzinke i zadnych niepokojacych spadkow ;) 

Jakie ustawienia?. Czy DLSS wł i inne pierdoły od Nvidii. Jaka rozdzierczość

Edytowane przez luk21pl
Opublikowano

DLSS on, wszystko na niskie, nastawy pod najwyzszy fps ;) 1440p. Tylko to nie ma zadnego znaczenia jakie nastawy. Bo jakie nie ustawie to wszytsko gra jak trzeba. 

Gra leci po 200fps, a i tak limitem tutaj jest nadal za slaby cpu.

Opublikowano
30 minut temu, Phoenix. napisał(a):

DLSS on, wszystko na niskie, nastawy pod najwyzszy fps ;) 1440p. Tylko to nie ma zadnego znaczenia jakie nastawy. Bo jakie nie ustawie to wszytsko gra jak trzeba. 

Gra leci po 200fps, a i tak limitem tutaj jest nadal za slaby cpu.

To jak byś mógł nagraj mi filmik z ustawieniami ultra, 2k, blokada na 60 fps i bez DLSS. Bardziej mi chodzi o stabilność podczas zadym

Opublikowano

Nie będę wgrywał programów do nagrywania specjalnie dla ciebie, skoro gram w okolicach 200fps to nie będę durnego filmu w 60fps nagrywał żeby tobie coś udowodnić. Nie wierzysz to twój problem ;)  Poza tobą tu jak widać nikt nie płacze więc zainteresuj się swoim sprzętem lepiej. 

26 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Wiem, ale nie powiem :D 

Cenię sobie swój czas ;) 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Nie będę wgrywał programów do nagrywania specjalnie dla ciebie, skoro gram w okolicach 200fps to nie będę durnego filmu w 60fps nagrywał żeby tobie coś udowodnić. Nie wierzysz to twój problem ;)  Poza tobą tu jak widać nikt nie płacze więc zainteresuj się swoim sprzętem lepiej. 

Cenię sobie swój czas ;) 

Dokładnie tak. Popieram. Ja również nie mam spadków tylko że ja mam Ryzen 9800X3D i 5070Ti. Gra chodzi gładko i przyjemnie z DLSS-em. Nastawy średnio-wysokie.

Edytowane przez Strilok
  • Like 2
Opublikowano

blad z bety dalej jest, nie moge grac kiedy moje pedaly sa podlaczone bo postac caly czas patrzy w podloge. bf i last epoch ma jakies dziwny problem z tymi pedalami, lol :D

dalem dlaa 4.5 to tak 70fps na niskich, tylko tekstury na ultra, a jak zmienilem an 4.0 to wskoczylo na 120-140. ale ogolnie dosc plynnie chodzi.

Opublikowano
Godzinę temu, Dominix napisał(a):

kazda gra co odpalilem to golmud, moze jutro trafi sie cos innego :D

Bez przeglądarki serwerów tej gry nigdy nie kupię, w bf5 kochałem grać na Aras i Amsterdam i wbijałem kiedy chciałem :D Tutaj musiałem 10x wyłączyć mecz żeby wyszukało mi bazarek 😆

51 minut temu, Sawyer1916 napisał(a):

No Kairski Bazar to typowa sieczka, choć dość przyjemna. Parę meczów zagrałem i raczej pozytywne odczucia. 

Bo pomimo sieczki nie ma chaosu, mocno przewidywalna mapa jest i wąska. 

Opublikowano

Ja korzystam z wyszukiwania niestandardowego i nie mam problemu aby Bazar był ciągle grany. Tak samo inne mapy. Wystarczy że zaznaczę jedną lub dwie i nie mam problemu z tym aby mecze wyłączać i dostać się na potrzebną w danej chwili mapę ;) Chyba że macie zaznaczone tych map multum to może być problem.

obraz.thumb.png.796cfbef1c104b95758e5d1f75b35be5.png

• Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, Strilok napisał(a):

Dokładnie tak. Popieram. Ja również nie mam spadków tylko że ja mam Ryzen 9800X3D i 5070Ti. Gra chodzi gładko i przyjemnie z DLSS-em. Nastawy średnio-wysokie.

A czemu średnionwysokie?  Powinno Ci śmigać w wymaksowanych detalach

Opublikowano
9 godzin temu, Strilok napisał(a):

Ja korzystam z wyszukiwania niestandardowego i nie mam problemu aby Bazar był ciągle grany. Tak samo inne mapy. Wystarczy że zaznaczę jedną lub dwie i nie mam problemu z tym aby mecze wyłączać i dostać się na potrzebną w danej chwili mapę ;) Chyba że macie zaznaczone tych map multum to może być problem.

obraz.thumb.png.796cfbef1c104b95758e5d1f75b35be5.png

Trial tego nie ma, a pełna pewnie dalej co mapę wrzuca do lobby? Czy siedzisz z tymi samymi osobami przez całą dotacje map?

Opublikowano
1 godzinę temu, Dominix napisał(a):

Trial tego nie ma, a pełna pewnie dalej co mapę wrzuca do lobby? Czy siedzisz z tymi samymi osobami przez całą dotacje map?

Wczytuję kolejną mapę bez wyrzucania do lobby i tak z tymi samymi osobami.

10 godzin temu, Funky Koval napisał(a):

A czemu średnionwysokie?  Powinno Ci śmigać w wymaksowanych detalach

w multiku nie potrzebuję wodotrysków. Ale fakt na maksymalnych też by działało ok.

4 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Tak wiem ale to nie do konca to samo ;) 

Zapowiedzieli serwery dedykowane, ale kiedy to będzie to tylko oni wiedzą. Poczekamy zobaczymy.