Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

pomyłka to dla konsol, dla pc AI mówi że opcji nie ma.

PC players: 

Cannot disable crossplay and will be matched with players across all platforms (PC, PlayStation, and Xbox). 

image.png.bdd62874e2bcaf39406abb9717043f5b.png

EA GAMES. Fuck up everything...

22 godziny temu, Reddzik napisał(a):

Pograłem w BF6, co się odwala to głowa mała, jak nie problemy z rejestracją trafień, to inne cyrki, czasem pozytywne jak i negatywne.

No i niechcący zrobiłeś tym piosenkę ;)

Lekko poprzekładałem słowa i dodałem prompt 

Suno nie chce słuchać prompta i do tego wybrało styl  odległy od tego co ja lubię, ale to chyba dobrze, bo ja mam gust inny niż większość to może się Wam się właśnie taki spodoba.

Próbuję dalej, jak wyjdzie coś fajniejszego, do dodam w edycie.

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

@BEM.22 Haha, u mnie w ekipie jest kolega, który wykręca bardzo poważne liczby, nierzadko po 100 fragów ale gramy przełamania i szturmy z powiększonym limitem ticket'ów. 

No i ma mnie w drużynie (prawie 2.5K podniesień) więc regularnie ma K/D na mecz powyżej 7-8. 

Kurde, fajny aczik mi wczoraj wpadł przy okazji lol

Nastukales godzin 😁 a myślałem ze moje 60 w ciągu 2 tyg jest nie do pobicia :E

• Haha 1
Opublikowano
36 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

@BEM.22 Haha, u mnie w ekipie jest kolega, który wykręca bardzo poważne liczby, nierzadko po 100 fragów ale gramy przełamania i szturmy z powiększonym limitem ticket'ów. 

No i ma mnie w drużynie (prawie 2.5K podniesień) więc regularnie ma K/D na mecz powyżej 7-8. 

Kurde, fajny aczik mi wczoraj wpadł przy okazji lol

Mnie już niedużo do niego brakuje :D

Ale ten jest jeszcze dobry :

f1b40292d8f301970538266c3d65fb6c.thumb.png.c0a19763dcd79f15c7f0c542a1ee794a.png

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@Kadajo zrobiłem, ale K/D miałem tragiczne pamiętam, robiłem szturmowcem razem z wyzwaniem na pompkę :D 

BTW, najwięcej frajdy dawało wbijanie ostatniego zadania dla wsparcia z zapalniczką SIG, kurdę, mega lubię tą zabawkę ;) wqrwia też graczy mocno heh

Edytowane przez Fenrir_14
Opublikowano

@SylwesterI. no właśnie... ręce opadają...

8 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

@Kadajo zrobiłem, ale K/D miałem tragiczne pamiętam, robiłem szturmowcem razem z wyzwaniem na pompkę :D 

BTW, najwięcej frajdy dawało wbijanie ostatniego zadania dla wsparcia z zapalniczką SIG, kurdę, mega lubię tą zabawkę ;) wqrwia też graczy mocno heh

Najważniejsze, że miałeś frajdę ze wbijania tego, a nie traktowałeś to jako "prace" jednocześnie się martwiąc ze ci staty spadną. To się chwali :thumbup:

Opublikowano

Żeby wk... graczy PC. :D

Zresztą głupio się czepiamy. Seria BF zaczęła się od Battlefield Bad Company na konsolach, więc normalne że EA ich priorytetyzuje. :boink:

(autentyczny poziom wiedzy ludków w komentarzach na portalu ppe.pl )

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Takie pytanie odnośnie aim ? Domyślnie jest to włączone na serwerach. Tu na "swoim" wyłączyłem. Skoro to nic nie daje (lub nie ma znaczenia bo jest małe/marginalne) to po co to dają w portal-u ;) Czy picze z drążkami na padzie są w stanie precyzyjnie strzelić banię czy jednak bez asysty  guano trafią ? Pytanie retoryczne.

Zrzut ekranu 2025-10-24 223303.png

Edytowane przez skypan
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Naprawdę są ludzie, którzy tak do grania podchodzą? XD

Ja nawet nie wiem gdzie Wy to cale KD sprawdzacie. 😅

Ja to na staty ostatni raz zerkałem przy 4, i teraz trochę przy premierze nowej gry i rozmowie tutaj.

Dla mnie liczy się po prostu czysty fun z gry.

Ale są osoby które się podniecają tymi statykami tak jak statystykami borni i "metą".

Czasem tak sobie myślę ze jakbym całymi dniami tylko grał i wszytko by się wokół tej jednej gry mi kręciło pewnie tez bym coś takiego zaczął robić...

• Upvote 2
Opublikowano
59 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Jaki lvl?

63 czyli tak godzinka na level ale szło by pewnie szybciej wbić z tym że nie używałem praktycznie żadnych boostow do XP ani nie robiłem wielkości zadań - po prostu grałem :)

56 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

@dawidoxx faktycznie, szybko wpadło kurde heh. No ale gra jest fajna, serwery na które czekałem banglają więc gram tak sobie ;) 

Mnie od dawna żadna gra tak nie wciągnęła.. Grał bym każda wolna chwile 🤣

Jakie masz k/d aktualnie? 

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Kadajo napisał(a):

Ja to na staty ostatni raz zerkałem przy 4, i teraz trochę przy premierze nowej gry i rozmowie tutaj.

Dla mnie liczy się po prostu czysty fun z gry.

Ale są osoby które się podniecają tymi statykami tak jak statystykami borni i "metą".

Czasem tak sobie myślę ze jakbym całymi dniami tylko grał i wszytko by się wokół tej jednej gry mi kręciło pewnie tez bym coś takiego zaczął robić...

W sumie ja podobnie spuszczam się nad tymi skinami, które też jednak nie tak łatwo zdobyć. XD

Battlefield™ 6 24.10.2025 21_55_20.png

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano

Jak masz z tego fun to, czemu nie.

Szczerze to dopóki te skiny wygadają komicznie (nie mowie ze BF6 ale w BF2042 byly takie raczej meh dla mnie) to działają na mnie odpychająco i nawet na nie nie zwracam uwagi więc mam spokój.

Ta bardziej realistyczne zaczynają mnie martwic, bo na nie zwracam uwagę :D

Pamiętam jak kiedyś w COD, dodali GROM czy kogoś tam, no był POLAND i tak się tym zajarałem ze prawie to chciałem kupić.

Ale potem przestałem grac i jak wróciłem to już wśród tych kotków i innych dziwnych rzeczy nawet tego znaleźć nie potrafiłem, może to i lepiej :hihot:

Opublikowano

@dawidoxx  Mam to samo, jak tylko jest kiedy to odpalam BF6 :D K/D lekko powyżej 1.6, gram głównie wsparciem, potem szturmowcem i czasami inżynierem w zależności od mapy. Wsparcie FTW, szturmowiec w ekipie też jest mocny ;) 

Teraz jak gram z ekipą to dużo podnoszę, zazwyczaj mam minimum 30 podniesień na mecz. Wiadomo, z randomami nie ma synergii no i wcześniej sporo ludzi wbijało wyzwania i bronie, zresztą sam też to robiłem lol

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, userKAMIL napisał(a):

Jak kiedyś tam na polu bitwy Ci się trafi... To lepiej od razu uciekaj! 

Szczerze to przy tak dynamicznej rozgrywce dla mnie te skiny nie mają znaczenia. 15s w lobby sobie można obejrzeć.