WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
@Alek_M
Nie no ciągle można tylko żeby Pani ( lub Pan) nie czuło się urażone ogłoszenie o pracę trzeba odpowiednio sformułować.
Niech taki KGHM otworzy nową kopalnię, będą szukali pracowników, jakaś kobieta trafia na ogłoszenie, że szukają np elektryka albo osoby dozoru i ona przez takie sformułowanie na dzień dobry jest zniechęcana do ubiegania się o te stanowisko. Gdyby w ogłoszeniu napisali, że szukają dozorczyni albo elektryczkę to kobieta w tej samej chwili poleciała by na kopalnię pracować. Czego jeszcze nie rozumiesz??
Ja mam walnięty kręgosłup i nie nadaje się do pracy, na np. budowę. Ale ze względu na tą ustawę to będę mógł napisać podanie i pracodawca będzie musiał rozpatrzyć moje podanie czy to już nie wchodzi w grę i raczej chodzi tu tylko o płeć?
Tymczasem oni już główkują jak zrobić kolejnego Indiana Jones czy Ghostbusters z oryginalnym castem młodziutkim jak w latach 80
Tym żywym i tym umarłym.
Chodzą słuchy ze nawet nieżyjący artyści w muzyce mają wracać.
Wszystko dzięki AI.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź