azgan 1 184 Opublikowano Środa o 19:09 Opublikowano Środa o 19:09 3 zrobiła na mnie chyba największe wrażenie bo to była pierwsza FH w jaką zagrałem i pierwsza na PC. 4 to było w zasadzie to samo tylko dodali pory roku + nowa mapa a 5 to w zasadzie RT i kaktusy 😉 1
NotQuite 114 Opublikowano Środa o 19:26 Opublikowano Środa o 19:26 No ale zobacz jak to działa. Jeździsz po dużej mapie, masz pogodę, optymalizacja jest naprawdę niezła. I na żywo na tej mapie te auta wyglądają świetnie. Poza tym bardzo przyjemna fizyka arcade, fajne audio na czasie, fajne model nagród (bonusów), przyjemnie stopniowalny poziom trudności i te specjalne iwenty. Może konsole mają to od dekad ale na pieca? Nie.
AndrzejTrg 2 999 Opublikowano Środa o 19:31 Opublikowano Środa o 19:31 Tam w FH3 trochę pośmigałem, jeszcze z mixerem aby te punkty na losowania leciały, FH4 to była na chwilę, a FH5 nawet nie spróbowałem, tak jak pewnie FH6. Ogólnie gierka nie jest zła, i tak zawsze jak już jeździłem to albo lambo albo subaru, ogólnie dla mnie tych aut jest o dużo za dużo
MrKetiw 196 Opublikowano Środa o 20:50 Opublikowano Środa o 20:50 FH3 to był dla mnie pierwszy kontakt z tą grą i dobrze się bawiłem, FH4 była wspaniała, te pory roku przegrałem w to setki godzin, FH5 na początku miała duże problemy ale z czasem wyszła z niej perełka, niestety brak pór roku i klimat Meksyku niekoniecznie mi podszedł aczkolwiek co tydzień ogrywam mistrzostwa przez te 5 lat. Dla mnie najlepsza FH4, po prostu cudo.
maras2574 1 007 Opublikowano wczoraj o 01:10 Opublikowano wczoraj o 01:10 11 godzin temu, azgan napisał(a): 5 ograłem w miesiąc 🤭 Ja 4 lata grałem 10 godzin temu, lukadd napisał(a): Jak się w to gra to się gra po prostu przez cały czas, kiedy najdzie ochota się włącza i się leci, czy bije rekordy na trasach, poprawia tuningi autek, aby kolejne rekordy robić na radarach czy innych wyzwaniach, lub tak po prostu pośmigać. Plus co czwartek nowe wyzwania Dlatedo grałem w to przez cztery lata 6 godzin temu, azgan napisał(a): 3 zrobiła na mnie chyba największe wrażenie bo to była pierwsza FH w jaką zagrałem i pierwsza na PC U mnie to samo 1
galakty 4 001 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 15 godzin temu, lukadd napisał(a): Ogólnie ta gra nie ma konkurencji w jej segmencie Czyli jeśli chodzi o samochodówki arcade w otwartym świecie. Ogólnie samochodówki arcade jest bida W arcade nie ma bidy, w semiarcade jest bida
maras2574 1 007 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 16 godzin temu, lukadd napisał(a): Ja ogólnie razem w FH 3, 4 i 5 to spędziłem 2k+ godzin. Ja w samej 5 43 dni 1
lukadd 3 294 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Ja jednak przesadziłem z tym 2k+. Sprawdziłem i mam 1k+ w trzech częściach
azgan 1 184 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu W 3 grałem długo w 4 też + dodatki a w 5 . Sam się zdziwiłem jak teraz sprawdziłem 😅😂 Coś mi chyba nie siadły te nowe Forzy 🤭
MrKetiw 196 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 6 godzin temu, maras2574 napisał(a): Ja w samej 5 43 dni Nie muszę wchodzić i sprawdzać bo widzę siebie na tym skrinie, 645h 🤭 1
maras2574 1 007 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) @MrKetiw Ale te 645 godz. to jest czas samej jazdy, czas w grze jest większy Mi w statystykach w grze, pokazuje coś koło 500h Edytowane 4 godziny temu przez maras2574
Rekomendowane odpowiedzi