creatinfreak 92 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Jak w temacie, kupię klucz bf6. Teraz rozdają z prockami Intela i może ktoś chce się pozbyć.
creatinfreak 92 Opublikowano 29 Sierpnia Autor Opublikowano 29 Sierpnia Dobra, nie było tematu...Intel weryfikuje sprzęt. Nie ma cebuli na AMD :p Do zamknięcia
wallec 800 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Oczywiście że jest cebula - ten od kogo kupujesz musi Ci aktywować 1
Yedi 277 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia Nic nie musi - na tym polega ta cebula że oni tych procków otwierać nie będą ..
djpawelus 4 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia mam taki kod jak cos, procek juz wlozony i o co tu chodzi? mam kod od intela do ich strony jesli tam go zweryfikuje to przeciez dostane kod do EA i ten kod do EA sprzedam. Nie tak to dziala?
Valeri 24 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia 9 minut temu, djpawelus napisał(a): mam taki kod jak cos, procek juz wlozony i o co tu chodzi? mam kod od intela do ich strony jesli tam go zweryfikuje to przeciez dostane kod do EA i ten kod do EA sprzedam. Nie tak to dziala? Ile za kluczyk ?
prystek 124 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia 16 minut temu, djpawelus napisał(a): mam taki kod jak cos, procek juz wlozony i o co tu chodzi? mam kod od intela do ich strony jesli tam go zweryfikuje to przeciez dostane kod do EA i ten kod do EA sprzedam. Nie tak to dziala? nie jest weryfikacja sprzetu za pomoca programu intela
ODIN85 3 501 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia 7 godzin temu, djpawelus napisał(a): mam taki kod jak cos, procek juz wlozony i o co tu chodzi? mam kod od intela do ich strony jesli tam go zweryfikuje to przeciez dostane kod do EA i ten kod do EA sprzedam. Nie tak to dziala? Zakładasz nowe konto Intela. Tam aktywujesz tylko klucz i takie konto możesz sprzedać a kupujący wtedy może sam aktywować grę na swoim koncie EA. 1
djpawelus 4 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Czyli jak teraz zaaktywuje kod na stronie Intela to klucz do ea otrzymam 3 października i wtedy albo go wklepie w Ea albo sprzedam tak? Czy to nie będzie klucz a jakaś inna forma przekazania gry do EA?
caleb59 1 621 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Żadnego klucza nie dostaniesz, po prostu 3 października pojawi się opcja połączenia z kontem EA i gra dopiero wtedy pojawi się w EA App. Obecnie jedyne co robisz to podstawową aktywację połączoną z weryfikacją Intela. Później takie konto możesz sprzedać dalej by ktoś sam sobie 3 października połączył je ze swoim kontem EA, Twoja rola się wtedy kończy.
Kadajo 7 406 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia A konto nie będzie weryfikowało sprzętu ? Przecież to bzdura by była którą łatwo obejść
ODIN85 3 501 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Nie woła. Nie taka bzdura bo trzeba często zaufać obcej osobie. Kiedyś byle intel starczył do aktywacji.
lukadd 2 907 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Za dużo z tym kombinacji, szkoda czasu. I jeszcze użerać się z ludźmi po OLX'ach 1 2
caleb59 1 621 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września 22 godziny temu, Kadajo napisał(a): A konto nie będzie weryfikowało sprzętu ? Przecież to bzdura by była którą łatwo obejść Nie, aktywacja na stronie Intela jest od tego. Później takie konto można sprzedać/czekać aż pojawi się gra i przypiąć ją do swojego konta EA - żadna filozofia, nie dorabiajcie ideologii.
Doamdor 1 778 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września (edytowane) W dniu 31.08.2025 o 20:58, Kadajo napisał(a): A konto nie będzie weryfikowało sprzętu ? Przecież to bzdura by była którą łatwo obejść Weryfikacja podlega kod, który dostajesz, po weryfikacji będziesz mógł skorzystać z oferty jaką jest BF6. Kod do gry będzie dostępny 3 października. Tak samo było z grą COD, normalnie dostaje się klucz do gry. Edytowane 1 Września przez Doamdor
aetern 9 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września No dobrze, to kto ma do sprzedania kluczyk? Bo do aktywowania wystarczy jakikolwiek kolega z Intelem 12/13gen., więc to do ogarnięcia bez problemu
Yedi 277 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września (edytowane) W dniu 2.09.2025 o 19:43, aetern napisał(a): No dobrze, to kto ma do sprzedania kluczyk? Bo do aktywowania wystarczy jakikolwiek kolega z Intelem 12/13gen., więc to do ogarnięcia bez problemu Chyba 13 i 14. Ja aktywowałem na 13400T Edytowane 9 Września przez Yedi 1
Pentium D 1 159 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Aktywował ktoś na procu 12 generacji?
Voodoo2 958 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września 23 godziny temu, Pentium D napisał(a): Aktywował ktoś na procu 12 generacji? sprawdzę, ale dopiero pod koniec tygodnia, bo zamówiłem w ostatni dzień 14600k, czyli może kod będę miał w piątek. Mam wsadzone 12700 aktualnie, to sprawdzę pierwsze bez podmianki. 1
Pentium D 1 159 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września Szybko od odbioru przyszło, ale trochę za późno aby teraz składać zestaw lga 1700 i sprawdzić.
wallec 800 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września Mogę ci to aktywować w sobotę jak chcesz i sobie sprzedaż później
Pentium D 1 159 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września W dniu 16.09.2025 o 14:52, Voodoo2 napisał(a): sprawdzę, ale dopiero pod koniec tygodnia, bo zamówiłem w ostatni dzień 14600k, czyli może kod będę miał w piątek. Mam wsadzone 12700 aktualnie, to sprawdzę pierwsze bez podmianki. Na 12 gen nie przejdzie. 5 godzin temu, wallec napisał(a): Mogę ci to aktywować w sobotę jak chcesz i sobie sprzedaż później Już sobie ogarnąłem. Nie wiem czy sprzedam czy sam zagram. Ostatni raz w BF grałem jak BF1 wychodził. 1
Voodoo2 958 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września dostałem kluczyk przed chwilą, ale skoro mnie już wyręczyłeś to zrobię podmiankę od razu
Rekomendowane odpowiedzi