Problem z płytą główną
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez larry.bigl · Opublikowano
Dokładnie tak jak mówisz. I to właściciel spłaca kredyt a nie nowy nabywca. Tak samo to wygląda przy przeniesieniu kredytu (co sam właśnie zrobiłem). Nowy bank wpłaca na moje konto z którego pobierana jest rata zgodnie z umową kredytową i ja w umowie jestem zobowiązany przeznaczyć środki na spłatę kredytu. W sumie nigdy nie spotkałem się z tym, że nowy bank przelewa bezpośrednio na rachunek kredytu hipotecznego w innym banku (ale mogę się mylić). -
Przez wallec · Opublikowano
Jak ktoś sprawdza w CEPIK i nie kupi przez wpis o zagrażaniu środkowisku i kolizji to tym bardziej nie kupi auta sprowadzanego, które nie ma historii w cepik. Niekture auta sprowadzane, mają historię w cepik. -
Przez MrKetiw · Opublikowano
Jutro pokaz i gameplay, nie mogę się doczekać, ktoś wie o której godzinie ? -
Przez MaxaM · Opublikowano
No dobra, może przesadziłem z topowym oledem. Ale weźmy środek. Sam kupiłem 65S90F za 5.5k. W podobnej cenie za 7k był 65S95D, czyli top z zeszłego roku, który kosztował 13k na start Zresztą daleko nie szukać. Dell AW3423DW 3 lata temu kosztował 6k zł u nas. Po 3 latach mamy następcę AW3423DW z lepszymi parametrami za 3k zł Tak wysokie ceny monitorów i tv na start wynikają tylko i wyłącznie z ogromnej marży, a nie z powodu kosztów produkcji. Chyba, że chcesz powiedzieć, że produkcja po jednym roku kosztuje połowę mniej Co roku wychodzi nowa generacja TV, a poprzednia generacja automatycznie cena na pół i tak co roku -
Przez Kyle · Opublikowano
Fajne te leasingi - albo auto Ci "zablokują" w Czechach (bo firma leasingująca nie płaciła tam mandatów innych kierowców którym leasingowała auta, czy coś w ten deseń), albo nie możesz nic egzekwować u sprzedawcy auta jak coś z nim nie tak "bo auto nie Twoje"
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi