Komp WoW Poe2 na x3D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Keller · Opublikowano
Przepraszam, a nie zacząłeś zbaczać z tematu mówiąc o płatkach śniegu wymagających 12k bez wykształcenia i daniu im z liścia? To nie muszą być gracze tylko "młode pokolenie". Więc mówisz o jednej grupie do której masz antypatię. A ja tylko mówię że są różne grupy (tak, wśród graczy) które mają dokładnie takie same postawy tylko myślą że są kimś lepszym od innych, bo wyznają inne poglądy (czasem nawet minimalnie, jak o twarzach). Wystarczy minimalnie inny pogląd i już można się żreć Ja nie muszę niczego udowadniać - doskonale widać, że płatki śniegu są też wśród tych ludzi którzy innych wyzywają od płatków śniegu. -
Przez galakty · Opublikowano
To by przykład z życia, ostatni. Zimą potrafię 600-700 km zrobić, bez tankowania od 1 rodziny do drugiej do trzeciej. BEV mi tego obecnie nie da nawet latem, a co dopiero przy -15. -
Przez sino · Opublikowano
Xbox pojawił się w 2001 więc konto może mieć ok. 25 lat. Być może zrobił to idiota: AI (czyli IQ = 0), bo teraz to AI jest supportem i trzeba walczyć o kontakt z człowiekiem. Takich spraw była masa i się kończą dobrze. Teraz się kończą źle zapewne z powodu AI. Tak więc trzeba walczyć i trafić na kogoś o IQ > 0. Można też walczyć w sądzie i MS dostanie karę, że hej, w USA to i 100 mln $ może być. Nowe konto czemu nie, ale wszelkie licencje mają obowiązek przenieść (lub oddać kasę, bezpodstawna blokada konta nie jest podstawą do kradzieży kupionych gier). -
Przez MaxaM · Opublikowano
Czy Ukraina wygrała już wojnę? Zastanów się czemu nie. To nie jest trudne. Ale odpowiem. Te samoloty, czołgi, drony i rakiety, są tylko drobnym ułamkiem czego Ukraina potrzebuje. -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Taki zapis byłby niezgodny z prawem, nie można wyłączyć rękojmi z powodu promocji. A w czym problem? Kupiłeś za złotówkę, to zwracają złotówkę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi