skypan 1 753 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września Waśnie weszła aktualizacja dla SQUAD. Jest całkowicie darmowa jeżeli posiadasz w bibliotece "starą" wersję. Gra została przeniesiona na UE 5.5. Ze swojej strony nie omieszkam wstawić testów jak to chodzi na moim ziemniaku
galakty 3 332 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Z tego co się orientowałem to nie ma sensu ponownie instalować 1
skypan 1 753 Opublikowano 7 Września Autor Opublikowano 7 Września @galakty Fakt. Poszedł deinstal Spodziewałem się jakiś konkretnych zmian a w sumie dostałem to co było wcześniej w nowym opakowaniu. Za bardzo nie widać "zalet" UE 5.5. Zmienili zasięg widzenia, poprawili cienie, poruszanie pojazdów itp. Takie pierdoły, że nawet trudno je dostrzec. Dodali za to statystyki Trochę szkoda, że nie zmienili przypisania broni do roli w drużynie. Już lepiej jak by w tą stronę poszli i można by było modować broń w obrębie danej klasy dodając celowniki, chwyty itp. Testów nie będzie 1
galakty 3 332 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Ja tego gostka oglądam i dopóki nie będzie zachwycony to nie instauję tego guana 1200h nabite i od wprowadzenia ICO nie widze sensu w graniu, do tego stara ekipa się rozleciała, a graliśmy codziennie na polskich serwerach. 1
Rekomendowane odpowiedzi