YouTube - irytujące automatyczne dubbingowanie filmików - co o tej opcji sądzicie.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
rozumiem, jeśli sa aż takie kombinacje potem z włożeniem, że dopiero na przykręconej płycie zakładasz chłodzenie.. ale to tylko trochę pasty.. -
Przez Wercyngoteryx · Opublikowano
Dzień kobiet w klubie demon. Oglądacie na własną odpowiedzialność jakby ktoś tam dojrzał swoją partnerkę https://streamable.com/ywsjpl -
Przez TheMr. · Opublikowano
@Mar_s Piękny przykład wymieszania swojego rozumowania świata, z brakiem zrozumienia tematu. Twoje gwarancje są tyle samo warte ile twoje skarpetki których nie zmieniasz co drugi dzień. Ale co racja to racja, bez sensu o tym dyskutować. -
Przez Paw79 · Opublikowano
Chciałbym zobaczyć czy wszystko działa i mieć przy tym stały dostęp do przeglądarki. Optymalna byłaby dla mnie sytuacja gdzie nowy zestaw wkładam do obudowy z już postawionym systemem i podstawowymi ustawieniami. Mam relatywnie małą obudowę (Deepcool CH260) i tam jest jednak trochę kombinowania przy manipulacji z komponentami. Nie chciałbym się znaleźć w sytuacji gdzie rozkręcam i przekładam wszystko, a tu się okazuje że nowy komp nie startuje. Szczególnie że wszystkie części kupiłem "z drugiej ręki". Przekładanie wte i wewte to potencjalnie lekki koszmar. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Ja to po tych ostatnich akcjach boje się cokolwiek nowego instalować. Siedzę na 576.88 XD
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi